Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: 3 X Fashionable Sportoutfits

23
Look 1 / Sweater, sporttas & handdoek: ModeMusthaves – Legging, sneakers & hoofdbandjes: Nike Performance – Sport-BH, bodylotion & fragrance mist: Victoria’s Secret – Bidon: Bkr / Look 2 / T-shirt & sneakers: ModeMusthaves – Sport-BH, yogamat & legging: Adidas Performance – Bidons: Casall – Lipgloss & bodymist: Victoria’s Secret / Look 3 / Sweater & bodymist: Victoria’s Secret – Koptelefoon, legging, tanktop & yogamat: ModeMusthaves – Springtouw & sneakers: Nike Performance /

Ik val maar gelijk met de deur in huis; ik en sporten zijn geen gouden combinatie. Ook de hele clean eating-hype is niks voor mij. Ik vind het heerlijk om smoothies met superfoods en vers fruit te maken hoor, maar ik zal nooit op salades en chiazaden gaan leven. Daarvoor hou ik echt teveel van een patatje met, macaron of cupcake op z’n tijd. Toch besloot ik dat het tijd was om te gaan starten met sporten, en laat het nou net zo zijn dat mijn vriend personal trainer is en zijn eigen studio heeft, op steenworp afstand van ons appartement. Hoezo, geen excuses meer?

Afgelopen woensdag begon ik dan ook met trainen, en het was minder erg dan ik dacht. Waarom? Eén van de redenen was ongetwijfeld mijn stylish work out-look. Noem me oppervlakkig, maar ik raak écht gemotiveerder om te sporten door een fashionable sportoutfit! Eenmaal thuis begon ik direct met online sportshopping, en ontdekte dat mijn favoriete webshops allemaal een sportafdeling hebben! Dankzij ModeMusthaves, H&M, Nelly.com, Adidas en Nike zijn er geen excuses meer om er niet fab uit te zien tijdens je sportsessie! Daarom stelde ik drie betaalbare, ready to wear sportlooks samen. Wat is jouw favoriet? Heb jij ook een stijlvolle sportoutfit? En wat zijn jouw favoriete sportmerken?

Sporty Shopping!

Styled by Romy

2 gedachten over “INSPIRATIEPOST: 3 X Fashionable Sportoutfits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven