FAVORIETEN: Statement Necklace Shopping

21. Oasis – 2. New Look – 3. Isabel Marant – 4. Boohoo – 5. Boohoo – 6. Sweet Deluxe – 7. Matthew Williamson – 8. Erickson Beamon – 9. Kenneth Jay Lane – 10. Oscar de la Renta /

Als je mijn blog ook maar een beetje volgt, dan weet je dat ik een echte statement necklace-verslaafde ben. Bij iedere look heb ik wel een bijpassende ketting en ik voel me oprecht ‘naakt’ zonder grote ketting in mijn hals. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik enorm veel kettingen in verschillende kleuren, grootten en materialen heb. Elk seizoen (of moet ik zeggen, elke maand?) vul ik mijn jewelry stash weer aan met nieuwe pareltjes.

Omdat de lente voor de deur staat selecteerde ik mijn favoriete kettingen du moment, van mijn favoriete webshops en merken. Of je nu de neongele van Matthew Williamson scoort om een basic grijs T-shirt mee af te stylen, of de boho ketting van Isabel Marant om jouw festival look compleet mee te maken, het mag en kan allemaal dit voorjaar. Wat is jouw favoriet? Ik ben benieuwd!

Necklace Shopping

1 Comment
  • Arjanne
    februari 19, 2015

    Superleuk! Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke statement ketting, maar niet ‘te’ statement, als je begrijpt wat ik bedoel 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *