Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Yellow is the new Black

2356Jasje, boyfriend jeans, riempje & slip-ons: H&M – Top & ketting: Primark – Tasje: Fashion by Fleur – Oorbellen: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Primark, ModeMomentje, Pracht, Costes Fashion, ModeMusthaves & My Jewellery – Sunnies: Polette Eyewear /
Pictures: Mauricio Plein /

Hi allemaal! Op deze heerlijke zondagmorgen heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie. Deze outfitfoto’s werden afgelopen vrijdag gemaakt toen ik even snel een outfitje had gemaakt met mijn nieuwe gele jasje van H&M. Ik ben helemaal blij met dit jasje omdat ik echt van geel houd, geel is wat mij betreft dé kleur voor dit voorjaar. Het is makkelijk te combineren met verschillende wittinten, pastels en natuurlijk denim.

Ik combineer het jasje met mijn favoriete witte top van dit moment; een scallop top van Primark. Tussen de andere witte tops in mijn kast is dit toch wel het pareltje. Verder draag ik een boyfriend jeans van H&M, en ook de slip-ons in roségoud zijn van H&M. Dit voorjaar wil ik de skinny jeans definitely aan de kant leggen en ik heb al meerdere boyfriend jeans en mom jeans geshopt. Ik ben mijn outfit afgestyled met mijn favo accessoires van het moment. Ook heb ik gekozen voor een lekker aparte zonnebril van Polette Eyewear! Wat is jouw mening over deze look? Fijne zondag!

Shop the Look!

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Yellow is the new Black

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven