Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Shades of Pink

234567Sweater: Forever 21 – Gilet: By Fabrio – Rok, blouse & ringen: H&M – Ketting, panty & tas: Primark – Enkellaarsjes: Blink – Oorbellen: Pracht – Horloge: Naf Naf – Armcandy: My Jewellery, ModeMusthaves, Costes Fashion, Pracht & ModeMomentje /
Pictures: Mauricio Plein /

In mijn look van vandaag, laat ik je zien hoe ik verschillende texturen combineer in één outfit. Ik draag hier een roze sweater van Forever 21, gecombineerd met een lekker warm faux fur gilet. Deze outfit wordt wat stoerder door de leren skater skirt en de enkellaarsjes. Ik style mijn lookje af met mijn nieuwe tas van Primark; ik ben lang op zoek geweest naar een perfect zwart tasje met het juiste formaat. Deze is ook nog eens heerlijk budgetproof.

Ik droeg deze look gisteren naar een paar afspraken in Utrecht en ‘s avonds naar de verjaardag van mijn goede vriendin. De pastelkleurige ketting is echt mijn nieuwe liefde, ik shopte hem bij Primark en hij past echt bij al mijn pastelkleurige outfitjes <3. Verder draag ik nog wat fijne armcandy en mijn favoriete horloge. Een draagbare look, maar wel met een girly twist! De foto’s werden wat later op de dag gemaakt, daardoor kunnen ze wat schemerig zijn. Wat vind jij van mijn look?

Shop the Look!

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Shades of Pink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven