Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Polette Eyewear Sunnies, Vogue NL & My Jewellery

234567

Sunnies: Polette Eyewear – Armbandjes: My Jewellery – Ketting: Primark – Magazine: Vogue NL

Toen ik gisteren thuiskwam, lagen er superleuke pakketjes op me te wachten! Zoals je misschien wel weet heb ik al een tijdje een samenwerking met Polette Eyewear, marktleider in online optiek in Frankrijk. Ik mocht voor de tweede keer een zonnebril uitzoeken en koos dit keer voor de ‘Truquette’, een opvallende bril met gouden montuur. Komend voorjaar wil ik graag wat apartere zonnebrillen gaan dragen in plaats van het standaard pilotenmodel. Dit gouden montuur van Polette past absoluut bij mijn pastelkleurige Spring proof outfitjes!

Ik ben gisteren meteen naar de winkel gerend om mijn favoriete Doutzen Kroes-cover te scoren van de Nederlandse Vogue! De cover met Doutzen en haar kinderen Phyllon en Myllena is mijn absolute favoriet. Van My Jewellery kreeg ik deze prachtige armbandjes met bedeltjes opgestuurd. Sinds kort ben ik aangesloten bij het Bloggersnetwerk van My Jewellery en werk ik regelmatig met ze samen. Hier zul je dus zeker meer over lezen binnenkort! Heb jij de Nederlandse Vogue al gescoord, en wat is jouw favoriete cover? Wat vind je van mijn sunnies en armbandjes?

Styled by Romy

5 gedachten over “NEW IN: Polette Eyewear Sunnies, Vogue NL & My Jewellery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven