Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Coffeedates & Aztecprints

234567Jasje: H&M – Top: Primark – Tregging: Pull & Bear – Laarsjes: Zara – Tas & ketting: Accessorize – Riempje: House of Avernae – Oorbellen: La Palmerie – Horloge: Naf Naf – Ring: ShopAffaire – Armcandy: So Seriously, JWLZ, Costes Fashion & ModeMusthaves /
Foto’s: Petra van Huisstede-de Moor /

Eindelijk een outfit met mijn nieuwe jasje van H&M! Ik ben helemaal verliefd op dit aztecprint jasje uit de nieuwe H&M-lentecollectie. Ik droeg hem gisteren tijdens een gezellige koffiedate in Utrecht met Petra van de webshop Fashion by Fleur. Na wat muntthee en hot chocolate heeft Petra outfitfoto’s gemaakt bij de Jaarbeurs, een superleuke locatie.

Ik heb mijn jasje gecombineerd met een top van Primark; een basic witte top met prachtige details aan de onderkant en in de hals. De armygroene tregging kocht ik bij Pull & Bear en kostte me maar 9,99 in de sale! Ik combineer hem met mijn favoriete boho laarsjes uit de Zara-sale. Het tasje heb ik al heel lang en is één van mijn beste aankopen. Hij is van Accessorize, waar ook de ketting vandaan komt. Deze outfit is super comfortabel maar toch helemaal on trend, en dit is zeker mijn favoriete kleurcombinatie; een mix van off whites, taupe, army en bruin. Wat vind jij van mijn outfit? Ik heb ook nog een superleuke clutch van Petra gekregen, deze komt zo snel mogelijk online in een andere outfitpost! Fijne dinsdag!

Shop the Look

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Coffeedates & Aztecprints”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven