Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Action Max & More oogschaduwpalet – For Green eyes

p2p3p4p5p6p7

Toen ik vorige week weer eens een bezoekje aan Action bracht, vond ik dit prachtige oogschaduwpalet van Max & More. Het kostte maar 0,79 cent, dus ik nam het uiteraard mee. Vandaag test ik dit palet voor jullie, wat speciaal bedoeld is voor groene ogen. En laat ik nou net groene ogen hebben!

Als ik kijk naar de verpakking van het palet, ziet dit er vrij goedkoop uit. Maar wat verwacht je dan ook voor 79 cent! Wat ik wel fijn vind is dat het palet niet in de winkel kan worden getest, zodat het gewoon mooi blijft. In het doosje zelf zitten 12 verschillende kleuren en een applicator. Het palet is speciaal voor meiden met groene ogen, en als ik kijk naar de verschillende kleuren zou ik dat misschien niet direct zeggen. De kleurtjes doen me denken aan een zonsondergang met al het rood, roze en geel.

Ik heb de twaalf verschillende kleuren geswatcht op mijn arm. De lichte kleuren hebben eigenlijk nauwelijks pigment. Wel vind ik met name de onderste rij, en dan vooral de laatste vier kleuren, ontzettend mooi gepigmenteerd. De oogschaduw brengt erg fijn aan met de bijgeleverde applicator, en is verrassend goed van structuur. Tip: maak de applicator van tevoren nat voor een intenser effect!

Ik heb een combinatie gemaakt van de bovenste, oranje kleurtjes op het bewegende ooglid en de donkerrode kleuren in mijn buitenste ooghoek. In de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot zitten de eerste twee kleurtjes van boven. Ik ben erg tevreden en vind vooral de roodtinten prachtig staan bij mijn groene ogen! De groene kleur komt zo echt naar voren. Voor maar 79 cent ben ik zeer tevreden over dit palet en zou ik de oogschaduwpaletten voor de andere oogkleuren misschien ook wel aanschaffen! En ook fijn om te weten: het is niet op dieren getest! Als dierenliefhebber vind ik dit een groot pluspunt. Zou jij dit oogschaduwpalet kopen na het zien van deze review? En wat is jóuw lievelings-oogschaduwpalet?

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Action Max & More oogschaduwpalet – For Green eyes”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven