Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Steve Madden SS 2015

23

Met de lente in het vooruitzicht, stroomt mijn mailbox langzaam vol met de leukste SS 2015 lookbooks. Eergisteren kreeg ik een superleuk mailtje met de nieuwe collectie van Steve Madden! Steve Madden heeft dit voorjaar de leukste slip-ons, sandaaltjes, pumps en espadrilles voor ons. En dat allemaal binnen mijn favoriete trends; metallic, pastel en pythonprint!

Steve Madden heeft voor komende lente en zomer schoenen binnen de thema’s Flower Power, Natural elements, Flat out fabulous en Glam squad. Hoewel ik niet zo van de bloemenprint ben, zeg maar gerust helemaal niet, kan ik een metallicje en een glittertje daarentegen wel waarderen! Steve Madden vindt het belangrijk dat hun schoenen niet alleen fashionable maar ook comfortabel zijn. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de wat bredere hakken en het comfortabele voetbed.

Ik heb mijn zinnen gezet op de mooie espadrilles en de metallic slip-ons. En ook de sexy pythonprint sandaaltjes en heels zouden niet misstaan onder een ripped jeans en plain white T-shirt. Wat is jouw favoriet, en ben jij net zo’n Steve Madden-fan als ik?

Styled by Romy

Een gedachte over “FAVORIETEN: Steve Madden SS 2015”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven