Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Mrs. Metallic

234567Jas: Primark – Trui, oorbellen & blouse: H&M – Jeans: FollowFashion – Laarsjes: Blink – Tas: Accessorize – Kettingen: Primark & H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes Fashion, ModeMusthaves, ModeMomentje & Pracht/
Foto’s: Mauricio Plein/

In mijn outfitpost van vandaag draag ik een lekker comfortabel outfitje. Vrijdag ben ik naar FashionWeek geweest, dus gisteren was het een laid back dagje. Ik moest alleen even naar de stad voor een afspraak en een paar boodschapjes, dus koos ik voor mijn favoriete, oversized jas van Primark met daaronder mijn metallic trui van H&M.

Ik draag verder een heerlijk zittende skinny jeans die ik van FollowFashion kreeg, en heb mijn nieuwe enkellaarsjes aan! Ik was al langere tijd op zoek naar een paar tijdloze laarsjes mét hak, en het liefst in het zwart. Na een lange zoektocht vond ik deze comfortabele beauties online! Ze lopen echt heerlijk, en ik scoorde ze ook nog eens in de sale. Ik heb mijn outfit weer afgestyled met mijn favo nudekleurige tas en een mooie statement ketting, bestaande uit twee losse kettingen. Ik hou ervan om mijn sieraden te layeren! Wat vind jij van mijn comfortabele weekendlook? Ik ga mij zo klaarmaken voor de Modefabriek en FashionWeek. I’ll keep you posted!

Shop the Look

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Mrs. Metallic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven