Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: INKNI Fashionshow – MBFWA

2fayeno3sashawan456sashawan7lindaelfrink

Pictures: 1. Graziella Ferraro – 2. @Fayeno – 3. @SashaWan – 4. & 5. @StyledbyRomy – 6. @SashaWan – 7. @LindaElfrink /

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is weer van start gegaan! Gisteren was ik uitgenodigd door één van mijn favoriete PR-bureaus, om de fashionshow van designatelier INKNI bij te wonen. Samen met mijn vriend ging ik naar het Transformatorhuis, waar de show plaatsvond. Het leuke aan deze show was dat hij wat intiemer was. Ook vond ik het superleuk om eens bij een mannen-show aanwezig te zijn!

Gisteravond was designer Zheng Zheng Li’s FashionWeek debuut. De Chinese Zheng Zheng, die in Parijs studeerde maar zijn Master in Arnhem behaalde, showde een heel eigen, originele en vooral draagbare mannencollectie. Zijn collectie was eigenlijk een perfecte combinatie tussen klassieke items als witte overhemden, pantalons, pakken en gilets, gemixt met eyecatchers als bijvoorbeeld een roze blazer met gouden details. Ook vond ik de kobaltblauwe blazer echt prachtig, en mijn vriend zou hem best in zijn kast willen hebben hangen!

Zheng Zheng voegde ook een hoop humor aan zijn collectie toe, de modellen droegen vrolijke sokken met polkadotprints en opvallende schoenen. Ook hadden alle modellen een dierenmasker op hun achterhoofd. Ik vond het heel erg leuk dat er lekker veel kleur te zien was, in combinatie met goud. Helemaal mijn ding! Ik vond het een super geslaagde show, en wil Graziella Ferraro en haar team bedanken voor de leuke uitnodiging. Zondag ben ik weer aanwezig op FashionWeek om een paar shows te pakken, zie ik jullie dan? Wat vinden jullie van INKNI’s collectie?

Styled by Romy

Een gedachte over “EVENT REPORT: INKNI Fashionshow – MBFWA”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven