Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Trends spotten op de Modefabriek

23456789

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen, was ik gisteren aanwezig op de Modefabriek in de Amsterdam RAI! Verschillende leuke merken presenteerden hun nieuwste najaarscollecties voor Fall/Winter 2015-’16. Ik zag vooral veel bohemian chic (I like!), pasteltinten, metallics en lekker veel sieraadjes.

Wat ik leuk vond om te zien, was dat sommige merken echt werk van hun stands hadden gemaakt. Josh V bijvoorbeeld had echt een prachtige stand in blauw -en groentinten, en ook bijvoorbeeld Summum Woman, Aaiko en EsQualo hadden hun best gedaan. Twee keer per jaar ga ik naar de Modefabriek om te netwerken, leuke nieuwe merken te ontdekken maar vooral om de laatste trends te spotten. Wat me dit keer opviel was de combinatie van bohemian en sportief. Ik zag stands vol sneakers en sporty kleding, maar ook dromerige boho collecties met handmade fringebags, Ibiza-laarsjes, Minnetonka’s en hippie-sieraden. Ook gaan we volgende winter veel nepbont dragen, oversized jassen en lekker veel pastelkleurtjes. Net als deze winter, eigenlijk!

Mijn favoriete stands? Dat waren er best wel wat! Jamie Faber van So Jamie had me uitgenodigd om langs haar stand te komen, en haar prachtige slip-ons en sneakers moeten echt in mijn garderobe belanden. De sieraden bij Juli Dans vond ik, zoals altijd, weer geweldig. Lazamani liet prachtige espadrilles met metallics en luipaardprints zien. En waar ik normaal gesproken echt van de opvallende sieraden ben, werd ik bij Orelia helemaal verliefd op de delicate armbandjes en kettinkjes. EsQualo liet een bohemian collectie zien vol groentinten gemixt met wit en zwart, veel hoeden, hippie-kettinkjes en nepbont. Ik ben dus helemaal blij dat mijn favoriete wintertrends van nu, mee mogen naar volgend jaar. Wat vond jij van mijn fotoverslag? En ga je zelf ook weleens naar de Modefabriek? Ik wens je een hele fijne maandag!

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: Trends spotten op de Modefabriek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven