Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Zara Sale Shopping

23

Gisteravond was het weer zover, ik kwam ‘per ongeluk’ in de Zara online shop terecht. In no time had ik mijn favoriete items van het seizoen gespot met een fijne korting! Ik kon het dan ook niet laten om een heerlijke post te maken met mijn winterse Zara-sale-favorieten.

De poncho is natuurlijk een hot item dit najaar, en deze van Zara heb ik al een tijdje op het oog. Ze kosten nu slechts rond de dertig euro en hebben dat heerlijke aztecprintje waar ik zo van houd. Geïnspireerd door Kim Kardashian móet ik natuurlijk een camel coat shoppen, en waar kan dat beter dan bij Zara in de uitverkoop? Zo’n classy jas combineer ik dan natuurlijk met een Missoni-look a like top en comfortabele fringe booties met ingebouwde sleehak; allemaal bij Zara in de sale.

Pailletten zijn al lang niet meer beperkt tot de feestdagen, en dit sequin shortje combineer je eenvoudig met een oversized trui voor een alledaagse look. En had ik al gezegd dat je in de Zara-sale prachtige, afgeprijsde statement kettingen en bucket bags vindt? Mocht je nog snel een warme winterjas willen kopen, dan vind je die ook genoeg.

Voor wie nog even wil wachten tot de volgende afprijzing; die begint over ongeveer twee weken. Ik ben dan ook benieuwd op welke winterse items van Zara jij aast. Wat zijn jouw favorieten, en heb je recentelijk nog iets uit de Zara-sale gekocht?

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Zara Sale Shopping

  1. Wat een prachtige items. Helaas moet ik mijzelf nog even inhouden maar over een aantal dagen kan ik ook gaan shoppen in Newcastle, en daar zit ook een Zara 😉
    Liefs

  2. Wauw er zitten echt hele gave items tussen! De Zara is ook zo’n leuke winkel <3 ik kan er altijd wel slagen! Vooral het glitterbroekje en de aztec printed vesten vind ik erg mooi ! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven