LOOK OF THE DAY: Warm me Up

2345Nepbontjasje, oorbellen, ring, ketting & laarsjes: Primark – Sweater: Isabel Marant for H&M – Top, skinny & tas: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Chavelly, JWLZ & Chanelery —
Foto’s: Mauricio Plein–

Mijn favoriete kleur in het najaar is without a doubt bordeaux. Vandaar ook dat ik helemaal verliefd ben op mijn nieuwe faux fur jasje van Primark, die ik scoorde tijdens de opening in Den Haag afgelopen donderdag! Ik combineer het jasje met mijn Isabel Marant-sweater waar ik onderhand in woon. Ik merk dat ik de sweater met Navajo-print heel snel uit de kast trek bij een outfitcrisis, het is echt mijn go to kledingstuk en ik combineer hem meestal met skinny jeans. Zoals deze van H&M!

Verder draag ik mijn nieuwe enkellaarsjes mét comfortabele hak die ik ook bij Primark kocht. Skinny jeans met enkellaarsjes, een grote sweater en een nepbonten jasje is natuurlijk ook de perfecte, comfortabele winterlook, vind ik. Ik heb mijn outfit natuurlijk weer afgestyled met een statement necklace, mijn favoriete horloge, een cocktailring en een mooie rij armbandjes. Mijn nieuwste aanwinst is het naamarmbandje van Chavelly; dit mooie kerstcadeautje kreeg ik van Jewelgift! Superleuk voor jezelf of voor een geliefde. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn burgundy look!

Shop the Post

6 Comments
 • Simone
  december 16, 2014

  Bordeaux staat je ook echt práchtig! Hele mooie outfit weer, bijzonder maar toch lekker draagbaar.

 • vintageandbeauty
  december 16, 2014

  Wat een prachtige laarsjes heb je aan!

 • Nathalie Eline
  december 16, 2014

  Wat een prachtige outfit met warme tinten! Het staat je supergoed! 🙂

 • Dascha
  december 16, 2014

  Wat een super mooie look <3

  xoxo
  Dascha

 • Ansuya Lalay
  december 16, 2014

  ik vind persoonlijk de donkere kleuren beter bij jou staan dan de pastelkleuren die ik van de zomer bij je zag.
  Deze kleur staat je heel erg goed <3

 • Wietske
  december 18, 2014

  Super mooi jasje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *