Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Warm me Up

2345Nepbontjasje, oorbellen, ring, ketting & laarsjes: Primark – Sweater: Isabel Marant for H&M – Top, skinny & tas: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Chavelly, JWLZ & Chanelery —
Foto’s: Mauricio Plein–

Mijn favoriete kleur in het najaar is without a doubt bordeaux. Vandaar ook dat ik helemaal verliefd ben op mijn nieuwe faux fur jasje van Primark, die ik scoorde tijdens de opening in Den Haag afgelopen donderdag! Ik combineer het jasje met mijn Isabel Marant-sweater waar ik onderhand in woon. Ik merk dat ik de sweater met Navajo-print heel snel uit de kast trek bij een outfitcrisis, het is echt mijn go to kledingstuk en ik combineer hem meestal met skinny jeans. Zoals deze van H&M!

Verder draag ik mijn nieuwe enkellaarsjes mét comfortabele hak die ik ook bij Primark kocht. Skinny jeans met enkellaarsjes, een grote sweater en een nepbonten jasje is natuurlijk ook de perfecte, comfortabele winterlook, vind ik. Ik heb mijn outfit natuurlijk weer afgestyled met een statement necklace, mijn favoriete horloge, een cocktailring en een mooie rij armbandjes. Mijn nieuwste aanwinst is het naamarmbandje van Chavelly; dit mooie kerstcadeautje kreeg ik van Jewelgift! Superleuk voor jezelf of voor een geliefde. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn burgundy look!

Shop the Post

Styled by Romy

7 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Warm me Up

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven