Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Let it Glow met de Benefit Watt’s Up Highlighter

b2b3b4b5b6

Gastblog–Let it glow, let it glow, let it glow! Nu de feestdagen echt naderen, krijg ik steeds meer zin om glamoureuze aankopen te doen. Pailletten en metallics voeren inmiddels de boventoon in mijn kledingkast. Maar naast een spetterende kerstoutfit (en die 2 andere ‘back-up’ outfits) vond ik het nu tijd voor een ‘sparkle’ op beautygebied. Vandaag test ik dan ook de “Watt’s Up” highlighter van Benefit Cosmetics. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder! 

De “Watt’s Up” highlighter zit in een speelse en vintage-achtige verpakking, zoals ik gewend ben van Benefit. De highlighter bestaat uit 2 kanten; namelijk een stick met het product zelf, en een applicator-spons aan de andere kant.

De highlighter gebruik je door een simpele draaibeweging. Ik begin met een swatch van het product. In deze swatch heb ik het product 2 keer op mijn hand gestreken. Zoals je kan zien bevat de highlighter een roze, gouden kleur. Benefit zelf omschrijft de highlighter als champagnekleurig. De highlighter oogt warm, maar kan ook prima gebruikt worden op een wat koelere huidtint. Verder vind ik de pigmentatie van de highlighter goed; hij dekt voldoende en met weinig product kom je heel ver.

Eerst heb ik mijn dagelijkse make-up aangebracht. Ik heb op elk hoogtepunt van mijn jukbeenderen met de highlighter een kleine streep gezet, richting de slapen. Vervolgens heb ik deze strepen voorzichtig geblend door middel van korte, kloppende bewegingen met mijn vinger. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om het bijgesloten applicator-sponsje te gebruiken. Persoonlijk vind ik het gebruik van mijn vingers fijner, omdat ik dan met meer gevoel de highlighter kan aanbrengen. Wil je een meer dramatische look? Dan kan je meerdere lagen aanbrengen; ideaal als je de highlighter wilt opbouwen. Voor een totale look kan je met je vinger ook een kleine hoeveelheid aanbrengen onder je wenkbrauw, het midden van je voorhoofd, en op de brug van je neus.

Ik vind het een mooi product met een natuurlijk effect. Voordeel van deze highlighter vind ik dat hij opbouwbaar is; hij is dus geschikt voor jouw alledaags gebruik, maar ook voor een sexy zaterdagavond look! Een wat minder punt is de verkoopprijs van €33,-. Er is een aanbod van goedkopere highlighters op de markt, maar het oog wil ook wat en de “Watt’s Up!” van Benefit bevat 9,4 gram. Je koopt de highlighter bij bijvoorbeeld Douglas.

Gebruik jij ook een highlighter en zo ja, welke dan?

Liefs, Marleen x
Meer zien? Volg mij dan op Instagram.

 

 

 

Styled by Romy

7 gedachten over “REVIEW: Let it Glow met de Benefit Watt’s Up Highlighter

  1. Alleen die verpakking al: zo mooi! Op je huid ziet hij er ook erg mooi uit, helaas kan ik niet zo goed omgaan met stick highlighters, doe mij maar een poeder!

    1. Ja, de verpakking is heel cute Simone! Een stick vind ik meestal ook lastiger, maar deze ‘smelt’ vrij makkelijk op je huid. En het blenden kost mij weinig moeite. Misschien eens bij de parfumerie uitproberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven