Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: Primark Den Haag

2345678

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de exclusieve pers-opening van Primark Den Haag. Het uitgebreide fotoverslag heb je al kunnen zien, maar er is natuurlijk ook geshopt! Ik had van tevoren een wishlist opgesteld, omdat Primark-openingen altijd best wel druk zijn en wij als pers ongeveer anderhalf uur de tijd hebben voordat de menigte binnenkomt. Je mag dus eigenlijk pre-shoppen, wat een luxe hé?

Meteen bij binnenkomst hing een prachtig nepbonten jackje in burgundy, dat ik al heel lang wilde hebben. Hij bleek dus slechts 15 euro te kosten, hij was in de sale! Ook de bordeauxrode enkellaarsjes had ik al een tijdje op het oog en scoorde ik voor 22 euro. Ze lopen erg comfortabel en zitten perfect. Voor in huis scoor ik altijd standaard waxinelichtjes bij Primark omdat ze superlekker ruiken en heel lang branden. Deze kaarsjes ruiken naar kokos. Op de home afdeling kocht ik ook de twee kerstkaarsjes met de geuren ‘Winter Berry’ en ‘Cinnamon’.

Voor mijn vriend kocht ik superleuke kerstcadeautjes op de herenafdeling. De hanger met kat vond ik zo ontzettend cute en moest ik natuurlijk hebben, als catlady ;-). Ook de pantoffels met koala’s hoorden natuurlijk in mijn winkelmandje thuis. Ik kocht nog wat kleine dingetjes zoals zwarte oorbellen en haarclips die ik beide nodig had. En ik scoorde bij de kassa nog dit te cute inpakpapier met gingerbread-mannetjes; mijn winterverslaving. Ook dit cadeaupapier stond op mijn wishlist, zo zie je maar! Ik ben heel benieuwd naar wat jij van mijn aankoopjes vindt!

P.S. Heb jij al op mij gestemd in de FollowFashion BloggerBattle? Klik hier!

Styled by Romy

8 gedachten over “SHOPLOG: Primark Den Haag

  1. Hele leuke aankoopjes, vooral dat burgundy jasje , wat een prijsje zeg! En ook je laarsjes vind ik echt heel mooi. Ik ga woensdag maar weer eens langs Primark want volgens mij is er heel veel leuks te krijgen.

  2. De jas vond je meteen al geweldig, dus ik had niet anders verwacht dan dat je die mee zou nemen haha. Waar is de kattenhanger van, gewoon karton? Ben je niet bang dat dit snel stuk zal gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven