Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Let’s Celebrate met Steps

________________________________

Peach jurkje: Steps | Tas met pompons: TopVintage | Metallic sandalen: Sacha | Vintage oorbellen & gouden initial ring: The Wild Babes | Kettinkjes: My Jewellery & Beadies | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers

Fotografie door Fleur

Een nieuwe week, een nieuwe look! Ik laat jullie vandaag een outfit zien die ik het liefste zou dragen naar een zomers feestje, een picknick in het park of een late night barbecue met vriendinnen. Kortom: dé ultieme zomer look. Dat schreeuwt natuurlijk om een stijlvol jurkje dat je naar veel gelegenheden kunt dragen. Steps, één van mijn favoriete merken voor mooie jurkjes, mailde me toevallig van de week met een vraag.

Of ik mijn favoriete item uit hun nieuwe partycollectie wilde kiezen. Eh..ja! Ik koos meteen voor dit perzikkleurige jurkje met stijlvolle blazer-kraag. Door die kraag kun je de jurk ook mooi dragen naar een wat formelere gelegenheid. Wat dacht je van een zomerse bruiloft, bijvoorbeeld! Kanttekening: het jurkje is voor mijn doen wel echt heel kort, hoor. Maar met een goeie metallic hak eronder vond ik hem best kunnen.

Prettig aan de jurkjes van Steps vind ik hun fantastisch mooie, luxe stoffen en de fijne pasvormen die áltijd goed zitten. Ze ondersteunen je lichaam precies op die plekken waar je dat nodig hebt. Mocht je dit jurkje wat extra ‘oompf’ willen geven dan kun je er natuurlijk ook een verleidelijk decolleté bij creëren. Ik draag hem lekker met mijn nieuwe pompom-tas van TopVintage – die maakt je toch meteen helemaal vrolijk? Fijne week, babes!

Shop the Look

In samenwerking met Steps & Topvintage.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven