Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

The Body Shop ‘Shimmer Waves’ bronzer

Wat is nou hét beautyproduct dat niet mag ontbreken tijdens de zomer? Ik heb het natuurlijk over een bronzer. Ik kwast trouw elke dag een bronzer op mijn jukbeenderen, slapen, neusbrug en langs mijn kaak. Geeft me nét even dat beetje glow en shape dat ik nodig heb. En je ziet er meteen uit alsof je een weekendje naar de zon geweest bent.

Onlangs was ik uitgenodigd bij The Body Shop in Utrecht om wat info over nieuwe lanceringen te krijgen en toen ontving ik oa. deze mooie ‘Shimmer Waves’ bronzer. Ik had hem al in de winkel gespot en stond nog nét niet te kwijlen. Hij deed me meteen denken aan de Shimmer Bricks van Bobbi Brown – die kent iedereen wel. Dan vind ik deze van The Body Shop een beter alternatief, want een stuk betaalbaarder en dierproefvrij.

De bronzer komt in drie verschillende uitvoeringen, namelijk Bronze, Blush en Coral. Zo kun je perfect kijken welke tint er bij jouw huid past. Ik heb #03 Coral en dat is voor mij de allerbeste keuze. Ik heb namelijk een koele maar wel gele ondertoon en daar past een koeler, wat hard roze tint vaak mooi bij. Bronze was waarschijnlijk te warm geweest.

Leuk aan dit product is dat hij 100% vegan is. Het poeder verlicht je gezicht en geeft een stralende glow. De poeders zijn in te zetten op verschillende manieren. Mix bijvoorbeeld alle kleuren met een kwast voor een mooie blush, gebruik alleen de bruintinten als bronzer, ga voor de lichte tint als highlighter of draag de roze kleurtjes als oogschaduw. Eigenlijk is het dus een blush, highlighter, oogschaduw en bronzer in één. Bespaart je weer tijd ‘s morgens!

De textuur is lekker zacht en is ook met de vingers makkelijk aan te brengen. Ook de swatches op mijn huid stellen me niet teleur. Ik denk dat dit zo’n typisch product is dat ik heel graag meeneem op vakantie. Het is een makkelijk product, biedt verschillende doeleinden in één en haalt het beste uit jouw gebruinde tint.

Ik heb een makkelijke, dagelijkse look gecreëerd met de bronzen tinten uit het palet op mijn jukbeenderen. Je kunt ze ook heel mooi langs je slapen aanbrengen. Ook op mijn neus breng ik wat bronzer aan. De lichte tint gebruik ik als highlighter op mijn neusbrug, wenkbrauwbot, in het midden van mijn bovenlip, in de binnenste ooghoeken en natuurlijk op de jukbeenderen.

Uiteraard wil ik ook een mooie glow op de ogen. Daarvoor gebruik je gemakkelijk de bovenste, roze tinten. Prachtig voor bij groene, bruine of blauwe ogen. Voor een extra glansje draag ik de bronzen/koperen kleurtjes in het midden van mijn bewegend ooglid. Prettig aan dit palet is dat de poeders heel easy te blenden zijn.

Ook hebben de poeders weinig tot geen fall-out bij het aanbrengen – dit komt door hun zachte, compacte textuur. Fijn! Ik ben erg tevreden, en vind dit toch echt wel dé zomer musthave. Voor € 23,00 koop je de Shimmer Waves bronzer online of in de winkels van The Body Shop. Ga jij hem halen?

Het product in deze blogpost heb ik gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven