Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Lemonade

__________________________________

Jurkje met citroenen: Lindy Bop via TopVintage | Straw bag: Stradivarius | Platform sneakers: Superga | Tassel earrings: H&M | Kettinkje met muntjes: My Jewellery | Horloge: Rosefield | Armbandjes: Divers

Afgelopen donderdag ging ik met mijn moeder naar Theehuis Rhijnauwen – voor mij dé plek om even lekker weg te dromen en ultiem tot rust te komen. Dit Alice in Wonderland-look theehuis ligt middenin het bos bij Bunnik en ziet er gewoon té schattig uit. Lees: pastelkleurig geschilderde, houten stoelen, een groot terras aan het water, de allerlekkerste menukaart vol verse pannenkoeken en het ultieme, romantische interieur.

Je snapt dat ik daar niet meer weg te sláán ben. Ik had mijn jurkje met lemon print aan, en grappig genoeg was dit gewoonweg dé ideale outfit voor die dag. Mijn TopVintage-jurk matchte namelijk helemaal bij het theehuis. Love it! Dit jurkje komt uit de collectie van vorig jaar maar is nog steeds een grote favoriet van me. Ik droeg er mijn Superga platforms onder, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een mooie sandaal met of zonder hak.

De laatste tijd heb ik iets minder vaak artikelen op mijn blog gepubliceerd, maar daar wil ik natuurlijk verandering in gaan brengen. Ik heb mega veel mooie beautyproducten die ik allemaal aan het testen ben en ik ga jullie zeker op de hoogte brengen van alle nieuwe zomer-lanceringen op beauty gebied. Ook ga ik weer genoeg outfits schieten.

Het allerleukste komt nog, want ik heb deze week te horen gekregen dat ik begin juli naar Paris Fashion Week ga. Ik ben door één van mijn favoriete beauty merken uitgenodigd voor een groot, internationaal event en kan niet wachten om twee dagen in deze romantische stad door te gaan brengen. Een heel fijn weekend babes, ik ben benieuwd naar jullie plannen! Oh, en vinden jullie het sfeertje van deze foto’s ook zo leuk?

Shop the Look

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven