Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De WetBrush komt naar Etos en ik testte hem uit

Heb jij al eens van de WetBrush gehoord? In beautyland is menig blogger en hairstylist enorm enthousiast over de veelzijdige borstel. De borstel is dé antiklit-tool onder beauty lovers en is perfect om je haar mee droog te föhnen op een snelle en niet schadelijke manier. De WetBrush respecteert jouw haar, zorgt ervoor dat het sneller droog is tijdens het föhnen en breekt je lokken níet af.

In veel landen is de populaire borstel al onmisbaar en heeft hij al heel wat grote prijzen binnengesleept. In Nederland kon je hem tot kort geleden alleen online scoren, maar de WetBrush komt nu eindelijk naar Nederland. Dat daar veel mensen op zitten te wachten kon ik wel merken, want toen ik de scoop op mijn Insta Stories plaatste kreeg ik meteen enthousiaste privéberichten.

Ik ben een echte hair junkie en verslind alles wat maar met haar te maken heeft. Ik heb daarbij wel een voorliefde voor luxere (kappers)producten omdat ik gewoon echt niet geloof in drogisterij-producten die vaak vol zitten met troep. Ook tijdens het föhnen verzorg ik mijn haar graag extra goed. Eigenlijk is het nat kammen van je haar helemaal niet goed. Maar de WetBrush belooft dat zij je kostbare haar geen schade toebrengen.

Eerst zien, dan geloven, dus ik nam de proef op de som en kreeg een mooi pakketje toegestuurd. De borstel is lekker girly en valt in ieder geval mooi op in je badkamer. Ik heb veel en lang haar, daarom vind ik het föhnen vaak een vervelende en tijdrovende klus – ik ben zo 20 á 30 minuten bezig om het geheel droog te krijgen. Ik heb ook vaak klitten in de puntjes en in mijn nekhaar.

De WetBrush-borstels zijn allemaal voorzien van speciale IntelliFlex borstelharen. Bijzonder hieraan is dat de haartjes erg dun, sterk en flexibel zijn. Zo wordt je haar minimaal belast en ook niet beschadigd. De borstel geeft daarnaast een lekkere massage aan de hoofdhuid, en dit stimuleert de doorbloeding dan weer. Wanneer ik de WetBrush door mijn droge haren haal merk ik meteen verschil.

De haartjes (gelukkig niet van echt dierenhaar, bij mij een must) zijn enorm zacht en blijven niet in mijn lokken hangen. Klitten worden er heel moeiteloos uitgeborsteld. De ‘Flex Dry’, oftewel de borstel die ik heb gekregen, heeft een makkelijk en flexibel design en een open borstelkop. Daardoor droogt je haar echt veel en veel sneller (tot wel 30%!) tijdens het föhnen. Ik heb het geprobeerd, en het is echt waar. De WetBrush Flex Dry heeft in Nederland de Beauty Astir Award 2018 gewonnen.

De borstel glijdt véél makkelijker en vooral pijnloos door mijn natte haar. Echt een verademing, want mijn haar voelt na afloop een stuk zachter en gladder aan. Een stuk vriendelijker dan normale borstels waarvan de haartjes meestal te stug of te hard zijn. Ik heb de Flex Dry elke dag in mijn tas mee naar werk en gebruik hem lekker ook als normale borstel.

Wat me erg opvalt, en wat voor mij het meest belangrijk is, is dat de hittebestendige Flex Dry van Wetbrush geen plukken haar uit mijn hoofdhuid trekt tijdens het borstelen en föhnen. Dit doet een normale borstel of bijvoorbeeld een Tangle Teezer altijd wél. Het is wel duidelijk, ik ben fan. Voor €14,95 kun je de WetBrush Flex Dry scoren, hij was al online te koop bij Douglas maar het leukste is natuurlijk dat hij bij Etos verkrijgbaar is!

Wees er snel bij, want WetBrush ligt pas net in de Etos-winkels en zal vast binnen no time weg zijn. Ben jij al fan, of ga jij de Flex Dry nog proberen?

Deze Review bevat toegestuurde producten.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven