Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Zomers dekbedovertrek van Dekbed Discounter

De slaapkamer is bij ons altijd een beetje een ondergeschoven kindje en dat komt doordat ik het gewoon niet zo interessant vind. En dat terwijl je er nota bene elke nacht slaapt. Daar moest verandering in komen, en we weten allemaal dat je met een dekbedovertrek een totaal andere look kunt neerzetten. Wij willen ons appartement in de zomer wat meer gaan veranderen en ook wat meer muren gaan schilderen.

Ik denk dus dat de muur in de slaapkamer een beetje een mint-kleur krijgt en dat we de stijl uit dit dekbedovertrek van Dekbed Discounter nog meer zullen gaan doortrekken. We zijn allebei gek op groentinten en op tropische, natuurlijke invloeden. Het makkelijke aan dit dekbedovertrek is dat je het met heel veel verschillende kleuren kunt combineren. Ik heb er bijvoorbeeld wat okergele en roze kussens op gelegd. En met goud vind ik het ook een groot succes!

Het ‘Kalmar’ dekbedovertrek is dé manier om snel en makkelijk wat groen aan te brengen in je slaapkamer. Het heeft een frisse witte basis en staat vol met bohemian takjes. Doordat het is gemaakt van 100% katoen, heb je een heel comfortabel, licht en ademend dekbedovertrek – ideaal voor in de zomer. Want in het najaar geef ik zelf de voorkeur aan de wat zwaardere stoffen.

Mijn nieuwe dekbedovertrek is van Byrklund – dit Scandinavische kwaliteitsmerk maakt beddengoed van mooi katoen. Hierdoor heb je een perfect ventilerend en zacht gevoel terwijl je slaapt. Het merk heeft genoeg andere prints- en kleuren voor als je niet van blaadjes houdt. Ik mocht dit dekbedovertrek bestellen bij Dekbed Discounter – het zal je vast niet ontgaan zijn dat dit dé specialist is op het gebied van beddengoed.

Je bestelt er dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, boxsprings en sinds kort zelfs Dekbed Discounter matrassen. Het fijne aan Dekbed Discounter is dat ze, zoals de naam al zegt, nooit te prijzig beddengoed aanbieden. Zo hoef jij niet twee keer na te denken bij het afrekenen en kun je makkelijk meerdere items bestellen.

Zeg nou zelf – het uitgeven van geld aan een dekbedovertrek is voor mij in ieder geval niet het meest leuke. Daarom vind ik dit echt een top concept. Heb jij al eens bij Dekbed Discounter geshopt? En wat vind je van mijn nieuwe dekbedovertrek?

In samenwerking met Dekbed Discounter.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven