Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Green ruffles

___________________________________________________

Wikkeljurk: Steps | Crossbody bag met muntjes: Gekocht bij hippie kraampje op markt | Platform sneakers: Superga | Oorbellen: Vintage via The Wild Babes | Kettinkjes: My Jewellery & Beadies | Horloge: Rosefield | Armbandjes: Divers

Groen. Het is een kleur die ik normaal gesproken nooit draag. Donkergroen wel ja, maar het grasgroene uit mijn nieuwe wikkeljurk heb ik nog nooit aan gehad. Vorige week vond ik dit jurkje bij Steps, een winkel waar ik eigenlijk nooit kom. Ik was samen met mijn moeder en zij vertelde me over de mooie pasvormen bij het merk. Ik besloot toch te gaan kijken en kwam al snel dit prachtige jurkje tegen.

Het leuke is dat een verkoopmedewerkster deze wikkeljurk ook aan had. Hij stond haar prachtig, met zijn rijke, groene kleur, licht glanzend stofje met stipjes en natuurlijk de romantische ruches onderaan de jurk. Mijn moeder en ik besloten de jurk allebei te passen en hij stond ons beide goed. Ik denk dat je de jurk ook met blond haar of bijvoorbeeld een donkere huid heel mooi kunt dragen! Het is toch wel een kleur die veel meiden mooi zal staan.

Het jurkje is enorm comfortabel en accentueert precies de juiste lichaamsdelen. Hallo smalle taille! Ook heeft hij een sexy decolleté waardoor hij minder braaf oogt. Ik combineerde de jurk afgelopen zaterdag, tijdens een date met mijn vriend, met nieuwe Superga platform sneakers. Dat geeft net even wat meer lengte. Het tasje met muntjes en franjes is ook nieuw, en geeft elke outfit net wat meer ‘zomer’. Ik ben benieuwd – draag jij weleens groen?

Shop the Look

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven