Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Botanical

_________________________________________

Broderie blouse & crossbody bag: Zara | Flared pantalon: Costes | Platform sneakers: Tommy Hilfiger | Oorbellen: Baublebar | Kettinkjes: Beadies & Bacon & Coconuts | Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Als er één item is waarin je investeert deze zomer, laat het dan de broderie top zijn. De winkels hangen er momenteel vol mee en zeg nou eens eerlijk, met zo’n hagelwitte, kanten blouse krijgt iedere outfit toch een instant upgrade. Bij het zien van de broderie blouse die ik hier draag, moest ik meteen denken aan Mediterraanse vissersdorpjes en Griekse droomeilanden.

De mogelijkheden met deze Zara-top uit de huidige collectie zijn eindeloos. Draag er een denim Levi’s shortje onder of ga juist voor een wat nettere pantalon zoals ik heb gedaan. Ik vind de top ook prachtig op een wikkelrok of juist op een strakkere (koker)rok. Door de pantalon met donkere kleur, hoge taille, flared pijp én diagonale streep lijken jouw benen een stuk langer. Steek de kanten top er vooral in voor optisch meer taille.

Omdat ik mijn benen nóg meer wilde verlengen koos ik voor een platform sneaker van Tommy Hilfiger – met haar sportieve invloeden is het merk nog steeds helemaal on trend. Een ander old school sneakertje volstaat natuurlijk ook. Of ga voor een high heel wanneer je deze outfit bijvoorbeeld naar een etentje wilt rocken.

Shop the Look

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven