Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De mooiste cadeautips voor het hele gezin

De feestdagen staan weer voor de deur en de verlanglijstjes mogen weer gemaakt worden. Het omringd worden door geliefden is natuurlijk het belangrijkste, maar we vinden het allemaal wel leuk om iemand te verrassen (of jezelf natuurlijk). Ik hield me er nooit zo mee bezig, maar sinds mijn vriendinnetje in verwachting is én ik sinds twee jaar een neefje heb, verdiep ik me compleet in de wereld van de kinder-cadeaus.

We weten allemaal wel waar we onszelf en onze vriendinnen, moeders, tantes en zussen blij mee maken. Maar voor kinderen vind ik dat toch een stuk lastiger. Zo had ik kort geleden de babyshower van mijn vriendin en ik moest écht even goed nadenken wat je dan zoal geeft. Naast een mooi cadeau is iets praktisch natuurlijk wel gewenst.

Het liefst geef ik dan ook cadeautjes waar je echt iets mee kunt. En waar je, bij voorkeur, voor langere tijd van kunt genieten. Zelf heb ik geen kids, en dat is voor mijn bankrekening maar beter ook. Eén van dé leukste cadeaus vind ik namelijk absoluut kinderkleding. Hóe leuk is het om jouw mini me in een matching outfit te steken? Ik bedoel maar.

Online heb je een groot aanbod aan kinderkleding. Zo kun je overzichtelijk in iedere maat shoppen, maar ook binnen elke stijl. Zelf ben ik heel erg van de neutrale tinten zoals bruin, beige, wit en een beetje goud op zijn tijd. Voor zowel jongens als meisjes is bijvoorbeeld Jubel kleding heel erg leuk.

Wat ik verder ook altijd erg leuk vind is een item voor in de kinderkamer, bijvoorbeeld een Doing Goods kleed (je weet wel, het merk van de fantastische dieren-kleden). Wil je het groter aanpakken of heb je wat meer budget, dan kun je ook gaan voor bijvoorbeeld een speelgoed-keuken, poppenhuis of een kaptafel voor de meiden. Voor de kleine boy denk ik meteen aan een truck of een bestuurbare auto.

Zelf ben ik altijd heel erg creatief opgevoed. Ik vond het in mijn kindertijd altijd heel erg leuk om bijvoorbeeld een puzzel, blokken of een tekendoos te krijgen. Mocht je het echt niet weten dan is een boek ook áltijd goed. Je hebt natuurlijk boeken voor elke leeftijd en voor de allerkleinste kids zijn er ook boekjes met voelbare elementen.

Nog niet genoeg inspiratie? Ik heb natuurlijk mijn favoriete items voor je bij elkaar gezet. En als je dan tóch aan het shoppen bent: hier is mijn ultieme, favoriete shopping list voor zowel hem als haar;

Voor haar
Skincare – mijn favoriete merk is Clinique
Limited edition (kerst) make-up (set)
– Een mooie kimono of badjas
– Een sieraad
– Een bloemen-abonnement
– Fotolijst met een mooie print, poster, quote of foto
– Een mooie, tijdloze geur
– Accessoire als een tas of riem
– Interieur-items als een kandelaar

Voor hem
– Digitale cadeaukaart (Bol.com, De Bijenkorf)
– Een ouderwets bordspel
– Autoparfum
– Geur (Tom Ford, Diptyque, Viktor en Rolf)
– Whiskyglazen
– Een horloge
– Een portemonnee, sjaal of ander accessoire
– Een print van zijn favoriete stad van Wijck

In samenwerking met Kinderkleding-tekoop.nl / Afbeeldingen zijn eigendom van Kinderkleding-tekoop.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven