Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Femme Luxe pre-party looks

Het feestseizoen staat weer voor de deur, tijd om je uit te leven op de mooiste looks. Voor mij hoeft dat trouwens niet enkel in december, want ik vind elke dag een excuus om glitters uit de kast te trekken. Ook hoeft party wear natuurlijk niet alleen tijdens de feestdagen gedragen te worden – dat zou zonde zijn. Vandaag laat ik jullie drie looks zien in samenwerking met Femme Luxe.

De utility-trend is nog steeds erg populair en daar ben ik zeer blij mee. Het geeft je outfit een instant stoere twist. Denk bijvoorbeeld aan de cargo broek, legergroen, bruintinten, sieraden met schakels, het leger-jasje en natuurlijk de utility-blouse. Die draag ik hier in het donkerbruin. Mocht je wat kleiner zijn dan kun je hem ook makkelijk aan als jurkje.

De blouse geeft een supermooi accent op de taille en ik heb hem voor de gelegenheid aangekleed met een glitter top, ook van Femme Luxe. Het is een hele korte top met een open rug, dus ik vind het wel mooi om er een wat hogere broek- of rok onder te dragen. Het is een colletje, dus hij kan ook superleuk onder een blazer bijvoorbeeld.

Mijn tweede look heeft wat meer drama, daar houden we van. De witte top met puff sleeves deed het al supergoed op mijn Instagram. De opvallende mouw blijft hot en ik draag deze korte top op een hoge, zwarte pantalon. Hoef je echt geen afgetrainde abs voor te hebben. Juist doordat de mouwen zo opvallend zijn, lijken je taille en bovenlichaam smaller.

Als derde outfit heb ik een no brainer: de zwarte, satijnen top met smok-details is super makkelijk te dragen bij..alles! Door het strakke, gesmokte effect in de taille wordt je taille super smal. Ik draag er een ruffle rokje bij in een zwart-gouden patroon. De top vind ik ook heel erg mooi op een high waist mom jeans.

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven