Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De leukste telefoonhoesjes voor bij je #ootd

Vandaag de dag zijn telefoonhoesjes een echt accessoire. Ze kunnen je outfit van de dag dan ook helemaal compleet maken. Er poppen steeds meer webshops compleet gericht op telefoonaccessoires uit de grond. Er zijn zelfs webshops die zich specialiseren in de verkoop van de mooiste phone cords. Dat zegt wel iets over de populariteit van het telefoonaccessoire.

Een telefoonhoesje hoeft natuurlijk niet per sé alleen maar mooi te zijn, het is ook nog best wel prettig als hij een beetje stevig en praktisch is. Gelukkig is er online een hoop keus, want in reguliere, fysieke winkels naar hoesjes zoeken vind ikzelf altijd een hoop, onoverzichtelijk gedoe.

Om jou ook een handje op weg te helpen, zocht ik de mooiste hoesjes voor je uit. Ik kan hier zelf ook nog wat van leren, want ik moet bekennen dat ik zelf een vrij saai, effen zwart hoesje heb. Die heb ik dan ook alleen vanuit praktische redenen – ik kan er mijn pasjes in kwijt, en hij beschermt mijn telefoon bij een eventuele val. Ik ben niet de meest handige persoon namelijk ;-).

Wat zijn nu eigenlijk dé trends op het gebied van telefoonaccessoires? Ten eerste dus de bovengenoemde phone cords. Dit zijn de zogeheten koorden waarmee je je telefoon letterlijk om kunt hangen. Je ziet ze niet alleen in verschillende kleuren koord, maar zelfs met parels – helemaal van nu. Verder zijn de luipaard- en slangenprint nog altijd een graag geziene gast, ook voor om je telefoon.

Het dragen van gepersonaliseerde sieraden is natuurlijk al een tijdje helemaal on trend, maar dit wordt ook doorgetrokken naar onze telefoons. Met een Samsung S10e hoesje (of andere telefoon, natuurlijk) met daarop je initialen kan jij niet de mist in gaan. Ik vind een gepersonaliseerd telefoonhoesje trouwens een enorm leuke cadeautip voor richting de feestdagen!

Altijd goed blijft natuurlijk het gebruik van metallic tinten als goud, rosé en zilver. Een metallic detail kan van de meest basic outfit nog een eye catcher maken. Ook het gebruik van olie- en marmer effecten is nog steeds een hot topic op telefoonaccessoire-gebied.

Nu je op de hoogte bent van alle trends kun je natuurlijk meteen gaan shoppen! Ik ben heel erg benieuwd naar jouw favoriete hoesje hierboven.


In samenwerking met Casimoda. / De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van Casimoda.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven