Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

A walk on the wild side

Fotografie door Fleur

Wanneer ik weer eens niet weet wat ik aan moet zijn de kleuren zwart-goud altijd een ehhh.. gouden combinatie. Dit jurkje van TopVintage is nieuw in mijn kast en had je vast al gespot op mijn insta. En jullie weten waarschijnlijk ook al dat de jurkjes van TopVintage mij áltijd goed zitten en dat ik een enorm fan ben. Deze beauty is daar geen uitzondering op!

Normaal gesproken ben ik altijd een enorm voorstander van kleur, maar met mijn donkerdere haar draag ik momenteel automatisch meer zwart. Dit jurkje is natuurlijk mega vrouwelijk door de uitlopende pasvorm waarbij het accent op de taille ligt. Dit kun je wat meer versterken met een riempje, zoals ik eigenlijk altijd wel doe. Het jurkje heeft een super speelse, goudkleurige tijgerprint en is daardoor heel makkelijk te stylen met je gouden sieraden.

Wat ik bij het shoppen van jurken heel belangrijk vind is de lengte. Deze jurk valt net over de knie en daarom kun je hem ook makkelijk aan naar je werk. Ik draag hem hier met biker laarsjes, maar ik zie hem straks in de kou ook al helemaal voor me met overknee boots. Dit jurkje en veel meer ander moois kun je nu in de najaarscollectie van TopVintage vinden, en houd zeker even mijn blog in de gaten, want daar komt binnenkort nóg een TopVintage beauty op!

In samenwerking met TopVintage.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven