Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Frampesca / Smaranda Almasan Fashionshow – MBFWA

234567891011121314

Afgelopen zondagavond was ik aanwezig bij alweer de vierde dag van de Amsterdamse FashionWeek. Ik was uitgenodigd voor de shows van Club Brillant en Smaranda Almasan/Frampesca. Van de show van Club Brillant, die om 20:30 startte, heb ik helaas niet veel beeldmateriaal. Wel spotte ik superveel musthave zonnebrillen en denim outfits in vintage-stijl. Om 21:15 startte de show van ontwerpster Smaranda Almasan, en doordat ik het geluk had Front Row te zitten, maakte ik foto’s voor jullie!

Smaranda Almasan is een high fashion label uit Roemenië. Haar stijl is avant-gardistisch, maar dan draagbaarder. Smaranda experimenteert veel met kleur en strakke vormen, en dit was zeker te zien in haar prachtige collectie. Ze showde kleurrijke jassen, met vormen die mij deden denken aan Piet Mondriaan’s werk. Haar kleding was voorzien van de mooiste details, en de modellen droegen verder strak gesneden broeken, kleurrijke pumps en pleated skirts.

Heel leuk was het, dat Smaranda Almasan tegelijkertijd showde met ontwerper Frampesca. Frampesca is een Italiaans label en ze showde ons een hele speelse mix tussen folklore en urban. Modellen met lange, traditionele paisleyprint-jurken gecombineerd met holografische sneakers en oversized oorbellen. Ik was vooral onder de indruk van Frampesca’s stofkeuze en digitale prints. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over deze show! Welke look is jouw favoriet?

Styled by Romy

Een gedachte over “EVENT REPORT: Frampesca / Smaranda Almasan Fashionshow – MBFWA”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven