Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Accessorize’s Tropische S/S 2015-Collectie

acc2acc3

Jarenlang heb ik voor Accessorize gewerkt, en daardoor heb ik het geluk de collecties en materialen door en door te kennen. Elk seizoen weer, met name in het voorjaar, verrast Accessorize mij weer met een hebberigmakende collectie. Deze lente neemt Accessorize ons mee op een tropische ontdekkingsreis vol ananassen, watermeloenen, pastels, metallics en vooral véél bohemian invloeden.

Had ik je al verteld dat ik verslaafd ben aan ananassen? Dit paillettentasje is de vorm van een ananas staat dus bovenaan mijn verlanglijstje. En we zien nog meer tropisch fruit, bijvoorbeeld portemonneetjes en clutches in de vorm van een watermeloen! Voor de bohemian girls onder ons zijn er buideltasjes bezaaid met kraaltjes en pompons, bloemenkransen en boho sieraden. Perfect voor een festivalletje dacht ik zo!

Perfect in Pastels ben jij dit voorjaar helemaal met het schattige pastelroze cameratasje, ideaal voor ons bloggers. Ook de práchtige Céline look a like tas moet ik hebben. En om onze honger naar pasteltinten te stillen, heeft Accessorize opvallende pastelkleurige oorbellen, kettingen in sorbettinten en girly armbanden. Wat zijn jouw favorieten? Ben je net zo’n fan als ik?

Afbeeldingen: Accessorize

Styled by Romy

3 gedachten over “FAVORIETEN: Accessorize’s Tropische S/S 2015-Collectie

  1. Dit past inderdaad heel goed bij jouw stijl! Staan heel veel mooie dingen tussen. Ze verkochten dit merk eerst ook in Leeuwarden, helaas liep dit niet zo goed en hebben ze de winkel weggehaald.. Ik baal er nog steeds van!
    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven