Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: H&M’s vernieuwde Beauty-lijn

2

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, want een tijdje geleden kondigde H&M al aan dat hun beautylijn helemaal vernieuwd zou gaan worden. Niet alleen de verpakkingen kregen een make-over, ook werden er nieuwe producten aan de lijn toegevoegd. Toen ik afgelopen week in de H&M online shop aan het rondkijken was, werd ik zeer aangenaam verrast door de prachtige nieuwe beautyproducten van H&M die online dus al te koop zijn. Vanaf week 34 kun je de mooie nieuwe producten ook in de H&M-winkels kopen, en speciaal voor jullie maakte ik een selectie van mijn persoonlijke favorieten.

Als eerste moet ik zeggen dat de verpakkingen er echt prachtig en luxe uitzien, vooral de combinatie van wit en goud spreekt me aan. De producten zijn budgetvriendelijk geprijsd; zo heb je een nagellakje voor €4,99, een oogschaduw voor €5,99 en een blush voor €7,99. De prijzen zijn dus iets omhoog gegaan als je het vergelijkt met H&M’s oude collectie, maar nog steeds erg betaalbaar als je het mij vraagt. Voor hun nieuwe make-uplijn heeft H&M echt prachtige kleuren gebruikt zoals rijke roodtinten, chocoladebruin, grijs, goud, zilver, poederroze en verschillende blauwtinten. Door de vernieuwde lijn krijg ik nu al enorm veel zin in het najaar, en de daarbij horende najaarsmake-up.

Ik heb nog niks kunnen scoren, maar ga zeker even kijken zodra de producten in de fysieke H&M-winkels liggen. Ik wil in ieder geval de nagellakjes, de transparante poeder, de oogschaduwpaletten en de blushes proberen. Naast hun vernieuwde make-uplijn komt H&M ook met producten als bodyscrubs, bodylotions, een nieuwe lijn met geuren, nepwimpers, toilettasjes en veel meer. Als ik naar de luxe uitziende verpakkingen, de pigmentatie en het mooie kleurgebruik kijk, heb ik er denk ik weer een nieuwe make-upfavoriet bij! Wat vind jij van de nieuwe beauty-lijn van H&M?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven