Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Nudes & Blushes

2341 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Wat andere modemeisjes hebben met zwart, heb ík met nudes. Ik kan geen winkel binnengaan zonder te vragen ‘of dit kledingstuk er ook in nude is’, en in mijn kast hangen meer nude-tinten dan andere kleuren. Ik vind nude chic, ingetogen, sexy, vrouwelijk en subtiel. Gelukkig kan ik me dit voorjaar een slag in de rondte shoppen, want mijn favoriete shop-adresjes hangen vol met nude-kleurige bomberjacks-, jurkjes, pantalons, sandaaltjes en tassen. Hóe prachtig staat een compleet nude-kleurige look in de zomer op een gebronsde huid? Ik bedoel maar. Mocht je nu niet compleet in het nude willen gaan, dan is er ook nog de optie om nudes te mixen met andere tinten. Combineer nude met één knalkleur, of draag het bij wit, cognac en/of (rosé)goud. Wat vind jij van mijn inspiratie, en van de huidige nude-trend?

Shop the Nude Look[show_shopthepost_widget id=”1549508″]

Styled by Romy

6 gedachten over “INSPIRATIEPOST: Nudes & Blushes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven