INSPIRATIEPOST: Nudes & Blushes

2341 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Wat andere modemeisjes hebben met zwart, heb ík met nudes. Ik kan geen winkel binnengaan zonder te vragen ‘of dit kledingstuk er ook in nude is’, en in mijn kast hangen meer nude-tinten dan andere kleuren. Ik vind nude chic, ingetogen, sexy, vrouwelijk en subtiel. Gelukkig kan ik me dit voorjaar een slag in de rondte shoppen, want mijn favoriete shop-adresjes hangen vol met nude-kleurige bomberjacks-, jurkjes, pantalons, sandaaltjes en tassen. Hóe prachtig staat een compleet nude-kleurige look in de zomer op een gebronsde huid? Ik bedoel maar. Mocht je nu niet compleet in het nude willen gaan, dan is er ook nog de optie om nudes te mixen met andere tinten. Combineer nude met één knalkleur, of draag het bij wit, cognac en/of (rosé)goud. Wat vind jij van mijn inspiratie, en van de huidige nude-trend?

Shop the Nude Look[show_shopthepost_widget id=”1549508″]

6 Comments
 • Lisa
  april 19, 2016

  Hele leuke inspiratie <3

 • Kim
  april 19, 2016

  Heel mooi! Al houd ik ook wel erg van zwart, haha.

 • Nicole
  april 20, 2016

  Wauw heel erg mooi! Dit is wel echt een kleur die iemand moet staan, nog even zonnen en dan kan ik het ook aan haha.

 • Yara
  april 20, 2016

  Wat een leuke inspiratie foto’s!
  Liefs,
  Yara

 • Elma
  april 20, 2016

  Heel mooi vind ik het, alleen de kleur staat me helaas absoluut niet..

 • Keybykim
  april 20, 2016

  Jaaa I love nude! <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *