Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Fuse PR S/S 2016 persdag

Tweemaal per jaar worden wij fashionbloggers, stylisten en moderedacteuren uitgenodigd voor de persdagen van onze favoriete PR-bureaus. Wij krijgen dan alvast een exclusief kijkje in de nieuwe collecties voor komend seizoen. Gisteren was het de beurt aan Fuse PR; een bureau dat merken vertegenwoordigt als Zalando, Steve Madden, Guess Watches, Repeat Cashmere, Invito, Dolcis, Sapph, 4EverwithEveryone en Addy van den Krommenacker. Bij Fuse is het elke keer weer een feestje, want ze kleden hun showroom altijd geweldig aan in een bepaald thema. Dit keer was dat zomer, en waren er heerlijke, zomerse koekjes gebakken en zag het kantoor er zomers uit. Ik werd meteen helemaal hebberig door alle heerlijke felle kleurtjes, afgewisseld met aardetinten.

Het viel me op dat er veel fuchsia te zien was, bijvoorbeeld een prachtig jasje bij Addy van den Krommenacker en meerdere schoenenmerken, die allemaal wel een paar fuchsia high heels in hun collecties hadden zitten. Ook spotte ik veel turquoise, en blijven de espadrilles een echte trend. Komend voorjaar ‘mogen’ we ze met pailletten of franjes gaan dragen. Bij Repeat Cashmere zag ik juist hele rustige aardetinten. Heel leuk om te vertellen is dat Guess met een complete vernieuwing bezig is. Hun sieraden- en horloges zijn verbeterd qua kwaliteit, en veel moderner en trendgerichter als voorheen. Fuse had ook nog een prachtig rek met de ontwerpen van Zyanya Keizer staan; allemaal compleet met de hand vervaardigd; in sommige creaties zit wel een jaar(!!) handwerk. Kijk je mee naar mijn favorieten?

2345678910 1112

Welke items zijn jóuw favorieten voor S/S 2016? En wat vind je van de merken en designers die door Fuse PR vertegenwoordigd worden? Ik wens je een hele fijne zaterdag!

Styled by Romy

5 gedachten over “EVENT REPORT: Fuse PR S/S 2016 persdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven