Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

MINI-SHOPLOG: Primark Arnhem

23456

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Primark ben geweest. Gisteren sprak ik af in Arnhem met mijn vriendin Marleen, die ik al een tijd niet meer gezien heb. We gingen lunchen en shoppen bij Primark Arnhem, en vandaag laat ik je mijn aankoopjes zien.

Ik zocht al een tijdje naar een mooi, klein zwart tasje dat ik schuin kon dragen. Vandaag vond ik dit perfecte zwarte tasje voor maar tien euro. Het model doet me ook een beetje denken aan de Trapeze-tas van Céline. Verder scoorde ik een prachtige, pastelkleurige ketting met kraaltjes in mijn lievelingskleuren voor maar acht euro. De armbandjes kostten nog geen drie euro. Altijd als ik bij Primark ben neem ik geurkaarsjes mee, dit keer in de geur ‘Amazon Lilly’. Ik ben erg tevreden over de geur en kwaliteit van Primark-kaarsen. De scalop-top kostte maar zes euro, en vind ik prachtig onder een blazertje.

Ik heb verder nog wat ondergoed, panty’s en wattenschijfjes gekocht, maar dat heb ik niet op de foto gezet. Ik ben super blij met mijn budgetproof aankoopjes, en heb inmiddels ook een supermooie H&M-bestelling binnengekregen. Hier zal ik zo snel mogelijk een shoplog van maken. Wat vind jij van mijn aankopen?

Styled by Romy

5 gedachten over “MINI-SHOPLOG: Primark Arnhem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven