Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Yves Rocher ‘Pink Mantra’ collectie

Met roze maak je ons vrouwen al snel blij, toch? Yves Rocher weet dit, en lanceerde haar nieuwe ‘Pink Mantra’-collectie met producten die allemaal een roze omhulsel hebben! De collectie ziet er dus meteen lekker girly en lente proof uit. Pink Mantra staat voor de verschillende emoties en buien die wij vrouwen kunnen hebben. Zo zijn er producten in de categorie #Speels, #Stralend, #Gepassioneerd, #Rebels en #Romantisch.

In de vrolijke collectie vind je een breed assortiment aan nagellak, lipstick en verschillende parfums. Ik kreeg een heel leuk pakketje toegestuurd met daarin vijf ‘Rouge Vertige’ lipsticks en vijf nagellakjes in verschillende tinten roze. Deze lente is roze toch wel één van dé trendkleuren, dus daar speelt Yves Rocher handig op in! Ook de combinatie rood-roze mag weer gedragen worden – ik ben hier groot fan van.

Met de Rouge Vertige lipsticks kun je een kleurrijk statement maken. De formule van deze lipsticks bevat voedende kersenolie, en is daarnaast vrij van parabenen en siliconen. Met de lipsticks, die in beperkte oplage geproduceerd zijn, kun je de lente optimaal vieren. Yves Rocher belooft een direct voedend effect, een stralende kleur én een comfortabel gevoel op de lippen. Ja, ik wil!

• Rose 01: een naturel roze met rebelse uitstraling
• Rose 02: een subtiel roze voor de romantische ziel
• Rose 03: een zoet roze voor een schalkse blik
• Rose 04: een fuchsia roze voor de gepassioneerde geest
• Rose 05: een framboosroze voor vurig temperament

Wanneer ik de lipsticks op mijn huid swatch, merk ik meteen dat tint 04 en 05 beide lekker sterk van kleur zijn. De rest is wat subtieler, en de twee lichte kleuren zijn zelfs bijna transparant. Qua dekking is dat gewoon een lekker natuurlijke lipstick die je even snel aanbrengt voor een zachte look. Een echt statement maak je er niet mee.

De Pink Mantra nagellak is verrijkt met Elemihars. Hierdoor ontstaat die prachtige, intense glans op de nagels. Er is een roze tint voor iedereen, en handig is dat de kleurnummers van de nagellak precies dezelfde zijn als die van bovenstaande lipsticks! Wat ik erg prettig vind, is het kwastje waarmee je in één handomdraai je nagel volledig dekkend en heel precies lakt. Deze nagellak dekt namelijk al in één laagje. Ook over de schitterende glans is geen woord gelogen!

Nu zijn bovenstaande producten natuurlijk al prachtig, maar bij het openen van mijn pakketje viel het nieuwe Highlighter Poeder pas écht op! Wat een prachtige swirl van verschillende tinten roze en goud. De glanzende tinten vangen het licht en geven een schitterende glans aan de huid. Je kunt het poeder gebruiken als dun laagje highlighter op bijvoorbeeld de jukbeenderen, de neusbrug en het midden van de bovenlip.

Maar ik heb dus ontdekt dat, wanneer je hem iets dikker aanbrengt, je hem ook prachtig kunt dragen als blush. Er zitten verder geen opzichtige glitters in, dus dat gaat prima. Breng hem alleen niet té dik aan, want we willen geen opzichtige, grove poriën die door de glans alleen maar worden benadrukt. Het parabenen-vrije poeder heeft een práchtige, rijke kleur roze die iets koeler van tint is – daardoor staat hij mooi bij veel huidskleuren.

Prijzen
• Rouge Vertige lipstick – €15,90
• Pink Mantra nagellak – €5,90
• Highlighter Poeder – €22,90

Fijn aan Yves Rocher is dat ze vrijwel altijd hele goeie kortingen hebben lopen – bovenstaande producten zijn namelijk nú tijdelijk 50% afgeprijsd. Je vindt de Pink Mantra-collectie momenteel in de Yves Rocher winkels- en online shop. Is roze ook jouw favoriete kleur? Wat vind jij van de Pink Mantra-productlijn?

De producten in deze Review zijn toegestuurd door een merk.

Styled by Romy

2 gedachten over “Yves Rocher ‘Pink Mantra’ collectie

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven