Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Een nieuwe richting in 2019

Als vaste lezer of volger had je het vast al door – er zijn nogal wat dingen veranderd bij mij persoonlijk, maar ook op mijn blog en social media. De laatste tijd ben ik heel erg bezig geweest met het op een rijtje zetten van de dingen die ik aan het doen was.

Sinds de start van mijn blog richt ik me op drie onderwerpen – mode, beauty en interieur. Dit allemaal met een persoonlijke toon. Ik houd niet van artikelen die zo uit een tijdschrift zouden kunnen komen. Ook op mijn social media, en dan heb ik het over Instagram en Facebook, richtte ik me tot kort geleden op deze drie hoofdonderwerpen.

Dat is veranderd. Ik ben altijd van mening dat een blog en social media-kanalen mee moeten kunnen groeien en veranderen met de persoon erachter. Ik heb het afgelopen jaar als zwaar ervaren en heb veel dingen meegemaakt die mij als persoon hebben veranderd, en die mijn kijk op het leven hebben veranderd.

Ik vind het soms moeilijk dat met name Instagram alleen om een buitenkantje gaat. Ik was altijd alleen maar bezig met mooie plaatjes aanleveren voor mooie merken, om jullie te laten zien welke nieuwe tas of nieuw paar schoenen ik nu weer had. Daar kan ik nog steeds heel veel plezier aan beleven.

Maar ik merk dat ik hier steeds minder genoegen mee neem. Als persoon ben ik namelijk alles behalve oppervlakkig. Ik ben een persoon die houdt van diepgang en die zich graag inzet voor bepaalde punten. Zo eet ik bijvoorbeeld vegetarisch, doe ik mijn best om milieubewust te leven en probeer ik me in te zetten voor merken die écht bij me passen.

Daarom neem ik niet zomaar de eerste de beste samenwerking aan. Een goed voorbeeld van een hele mooie en veelzeggende samenwerking is mijn campagne met Clinique van afgelopen najaar. Hierin hielp ik geld inzamelen voor het onderzoek naar borstkanker.

Ook mijn rol als Hunkemöller Ambassador past nog steeds heel erg bij me. Ik probeer me via deze weg namelijk in te zetten voor vrouwen met curves. Ik probeer te laten zien dat je geen sixpack of afgetraind, gestroomlijnd lijf hoeft te hebben om te stralen in lingerie.

Op mijn blog zal het onderwerp beauty voorlopig iets meer naar de achtergrond verdwijnen. Dit heeft ermee te maken dat ik me met mijn online kanalen richt op de onderwerpen die op dit moment in mijn leven spelen. Interieur is nu een grote focus omdat ik net een paar maanden op mezelf woon, en jullie graag meeneem in de styling van mijn appartement.

Onlangs vroeg ik jullie op Instagram Stories wat jullie graag van mij zouden willen zien. Een zeer grote meerderheid gaf aan dat ze echt meer van mij als persoon willen zien. Wat maak ik mee in mijn dagelijks leven, waar loop ik tegenaan, hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit, maar ook: hoe ga ik om met tegenslagen en ups en downs?

Ik heb me daarom voorgenomen om me minder te richten op beauty en meer op mij als persoon. Uiteraard blijven mijn favoriete beauty-producten en leuke perspakketjes nog steeds een grote rol spelen op Instagram en Instagram Stories, maar niet meer op mijn blog voorlopig.

Mijn blog zal de komende tijd voornamelijk draaien om mode, interieur en om mij als persoon. Op Instagram vind je voorlopig een mix aan mode, beauty en interieur en op Stories mijn dagelijkse bezigheden.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven