Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Duifhuizen tassen en koffers – nude Guess bag

Je hebt het waarschijnlijk al wel voorbij zien komen op Instagram: afgelopen donderdag bracht ik weer eens een dagje in onze hoofdstad door. Samen met Fleur ging ik naar de H&M Trend AW 2017 persdag om vervolgens door te gaan naar een exclusief Vichy event. Struinend langs de Amsterdamse grachtjes maakten we foto’s van elkaars outfits en kletsten we bij. Nu weet je wel dat ik als blogger op dit soort dagen altijd enorm veel met me meesleep.

Zo komt het regelmatig voor dat ik al zeulend met mijn laptop onder mijn arm de trein instap, dat ik weer eens met een (te kleine) crossbody bag de deur uitga waardoor ik alles wat daar niet in past in een aparte tas stop.. en dan niet te vergeten mijn agenda, mijn beauty essentials, een grote bos sleutels en natuurlijk mijn camera die behoorlijk zwaar is en veel ruimte inneemt. Wanneer ik dan de hele dag op pad ben, ben ik het na een halve dag alweer zat vanwege het gewicht aan mijn arm…

Waar is dus nog naar zocht is een fijne, compacte business tas waarin ik al mijn benodigdheden voor de dag kan meenemen. Zulk soort tassen, waar natuurlijk minimaal een laptop, een camera of een I-pad in past, zijn vaak niet zo stijlvol en niet zo passend bij mijn dagelijkse outfits – oftewel, niet blogger proof. Gelukkig was daar Duifhuizen tassen en koffers, van wie ik een tas mocht uitzoeken om te reviewen.

Bij deze tassenhemel vind je alles wat je hartje begeert. Stijlvolle tassen voor hem en haar, zowel zakelijke (akte)tassen als laptoptassen, crossbody bags, clutches, portemonnees.. Je kunt hier natuurlijk naar hartenlust shoppen voor je eigen garderobe, maar ook vind je hier het perfecte cadeau voor een ander. Omdat de collectie bij Duifhuizen tassen en koffers zo enorm uiteenloopt, vind je hier voor iedere smaak een passende tas.

Ikzelf wist meteen wat ik wilde: een nude tint, graag modelletje shopper die nonchalant om mijn arm of schouder bungelt, graag een cute design met voldoende, stijlvolle details en natuurlijk genoeg vakjes voor mijn telefoon en eventuele make-up. Mijn oog viel meteen op deze schoonheid van Guess met dé perfecte kleur.

Naast stijlvolle business bags van Guess vind je bij Duifhuizen tassen en koffers trouwens ook topmerken als Tommy Hilfiger, Furla, Unisa en Fabienne Chapot – om je keuze nog iets makkelijker te maken :-).

Mijn nieuwe tas is enorm handig en geeft me meteen een hoop gemak tijdens mijn verschillende tripjes. Het formaat is perfect en de tas zelf erg licht van gewicht. Doordat hij ontzettend stijlvol van uiterlijk is, match ik hem moeiteloos elke dag met mijn look of the day. De Tas gaat mee naar zakelijke afspraken, dates met mijn vriend, lunchafspraken met collega bloggers – ik ben helemaal hooked. Wat is jóuw ideale business tas?

Fotografie door Fleur.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven