Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Interieur favorites voor deze herfst

Net als mijn garderobe ondergaat ook mijn interieur aan het einde van de zomer een complete transformatie. Jullie weten dat ik helemaal verslaafd ben aan het decoreren van mijn huisje, en dus kon ik niet wachten om aan de slag te gaan met een cozy, warme herfst look voor in huis. Ik heb namelijk helemaal zin in lekkere plaids, nepbonten kussens, fluweel, breisels, warme aardetinten..

Als ik aan de herfst denk, dan denk ik aan lekker languit in mijn pyjama op de bank liggen (couch potatoe alert!) gedrapeerd tussen dekentjes en kussens, heerlijk met een stapel magazines en een grote kop hot choco. Op de achtergrond knisperen luxe appel-kaneel kaarsen en op de grond ligt een harig kleed. Voel je hem al? In samenwerking met Emob, dé online meubelwinkel, stelde ik mijn favorietenlijstje samen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik Emob nog niet kende, maar wát een heerlijk uitgebreid assortiment hebben ze hier. Je vindt er baby- & kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, woon- & eetkamers, bureaus, decoratie & verlichting, maar ook tuinmeubelen & -accessoires, barbecues en zelfs speelgoed – kortom: alles om van jouw huisje een waar paleis te maken. Natuurlijk begint het herfstig decoreren bij de basis.

Daarom besloot ik om eerst te kijken naar het kleurenpalet. Bij herfst denk je misschien direct aan warme bruin-, groen en roodtinten. Maar ikzelf houd meer van rustig nude, roze, grijs en verschillende aardetinten die me direct een huiselijk gevoel geven. Met goud en koper breng ik luxe accenten aan. Om mijn interieur verrassend en eigen te houden, kies ik graag voor een mix aan materialen. Mix breisels met fluweel, metaal met hout en nepbont met glas.

Omdat een mooi ingerichte woning naar mijn mening begint bij de juiste meubels, heb ik gekozen voor twee fauteuils waarin je heerlijk kunt wegzakken na een lange werkdag. Ook de nepbonten poef en de aaibare kussens ademen herfst. Met de koperkleurige, industriële lamp en het koperen rek breng je een moderne twist aan. Zo’n groot wandrek staat echt nog op mijn verlanglijstje omdat je hier al je woonaccessoires zo mooi in kunt zetten.

De afstyling zit hem natuurlijk in de details: ga voor vintage look vaasjes, een grote tray waarop je verschillende kaarsen zet, marmeren onderzetters, gezellige lantaarns en natuurlijk grote mokken voor al je Chai lattes. Om je nog wat meer te inspireren en in de herfst mood te brengen zette ik mijn ultieme herfst stylingtips voor je op een rijtje:

• Combineer vintage meubels met nieuwe woonaccessoires voor een eigen look
• Dé interieur trendkleuren van herfst 2017 zijn donkergroen, grijsblauw, donkerblauw, terracotta, goud, framboos en dieprood
Planten geven direct een warm, gezellig en huiselijk gevoel. Zet vooral verschillende soorten planten naast elkaar, wellicht in een speciaal ingericht hoekje
• Fluweel is een grote woontrend voor dit najaar. Dit ademt meteen luxe en warmte. Fluweel is mooi te combineren met lichtere, luchtigere en gladdere stoffen als chiffon en zijde
• Weet je echt niet wat je met je interieur wilt? De Scandinavische stijl draait al seizoenen lang mee en is makkelijk in huis te halen door te werken met natuurtinten en materialen als hout en koper – altijd goed!
• Om je huisje persoonlijk te maken kun je ervoor kiezen om een wand te creëren met verschillende posters en ingelijste foto’s- en quotes
• Kijk bij het zoeken naar mooie interieurvondsten eens iets verder. Bezoek lokale marktjes als je op vakantie bent of vraag een kennis om bijvoorbeeld een prachtig, Marokkaans kleed met pailletten en kwastjes mee te nemen. Of misschien wel een Indisch tapijt! Juist die mix van items uit verschillende landen werkt enorm!

Wat zijn jouw ultieme interieurtips om je woning herfst proof te maken?

In samenwerking met Emob.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven