Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

All about dots

Bij warm weer ben ik altijd heel erg van de midi-jurken – deze lengte ziet er meteen stijlvol uit en is naar mijn mening nét even iets spannender dan dat je meteen voor kort gaat. Dit okergele jurkje van Selected Femme, geshopt via OTTO, had ik al een tijdje op het oog.

Wanneer Kae Sutherland, één van mijn favoriete inspiratiebronnen voor leuke outfits iets draagt, dan wil ik dat meestal ook meteen naar mijn kast copy pasten. Zo ook dus met deze prachtige zomerjurk! Selected Femme is een stijlvol merk uit Scandinavië en staat bekend om haar fijne pasvormen en prettige maatvoeringen. Je hoeft nooit kleiner of groter te bestellen dan je eigen maat – Selected Femme valt gewoon normaal.

Het stijlvolle merk gebruikt alleen luxueuze, rijke materialen voor haar kleding en zorgt ervoor dat alle items even comfortabel dragen. Tegelijkertijd zit er een vleugje glamour aan de kleding van Selected Femme – precies waar ik van houd. Het okergele jurkje dat ik hier draag is voor mij echt wat een zomerjurk moet zijn. Het is een ideale jurk om van een dagje strand naar een etentje door te dragen. Ook is hij perfect voor naar je werk!

De jurk is natuurlijk erg mooi met een witte sneaker eronder, of ga juist voor enkellaarsjes, een killer heel of juist een sandaal. En wanneer het kouder wordt, draag je er natuurlijk een nonchalant denim jack overheen. Ik besloot om lekker terug naar de basis te gaan en de aandacht vooral op het zomerse gevoel van de jurk te leggen. De kleur is echt helemaal mijn ding en ik houd ook wel van een stipje hier en daar.

Met het striklint vestig je heel mooi het accent op je taille, en kun je de jurk ook laten poffen. Voor een speels effect draag je het jurkje gewoon met net even wat meer knoopjes open. Ik koos voor een lekker relaxte beach look; we fotografeerden deze outfit bij mijn favoriete strandtent – Key West in Utrecht. Ik draag enkel een badpak en wat gouden sieraden bij deze look – en natuurlijk een messy wave in mijn haar.

Mocht jij het jurkje nu ook meteen naar je zomergarderobe willen kopiëren, dan begrijp ik dat helemaal. Je moet zeker even bij OTTO zijn voor de mooiste zomerjurken van merken als Y.A.S., VILA, Scotch & Soda, Pieces en Object. Ook shop je hier natuurlijk de allerleukste sandaaltjes en beach bags om je outfit helemaal mee af te stylen. Ik ben benieuwd naar wat jij van mijn nieuwe jurk vindt!

Fotografie door Fleur.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven