Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

4 outfits, 4 zomerse gelegenheden

Vind jij het soms ook moeilijk om te bepalen wat je aantrekt bij zomers weer? Ik help je graag op weg en deel vandaag mijn vier favoriete looks om te dragen als de temperaturen stijgen. Het draait allemaal om een aantal key pieces die je naar mijn mening écht nodig hebt in je zomergarderobe, afgestyled met de laatste trends.

Summer Date
Heb jij een romantische date met je lover, of misschien wel een spannend Tinder-afspraakje? De ideale locatie voor een zomerse date is wat mij betreft gewoon het park. Lekker old school met een plaid in het gras – picknickmand mee, hapjes en drankjes, en, mocht je date toch niet zo geslaagd zijn, een goed boek. Maar wat draag je als je een beetje indruk wilt maken, en er toch comfy bij wilt lopen?

Het park is wat mij betreft geen plek voor hoge hakken – dit vraagt om problemen. Ga voor een paar on trend slippers met jute detail. Helemaal mooi bij een stel gebronsde benen. Het donkergroene jurkje van Esprit viel bij mij direct op door haar stijlvolle lengte en rijke kleur waar iedereen mee wegkomt. Een grote oorbel, een sophisticated hoed en een laid back rieten tas doen de rest.

Shopping Time
Voor een shop date met vriendinnen trek je natuurlijk een outfit aan die je makkelijk weer uit doet in de paskamer van je favoriete winkel. Ik koos voor een luchtige, witte top met sierlijke mouwen. De 7/8 jeans is helemaal leuk en flatteert jouw slanke enkels. Kies voor een vrouwelijk sandaaltje met steentjes om de look te upgraden.

In deze outfit plof je trouwens ook perfect neer op een terras. Kun je mooi na het shoppen doen, want als je je outfit afstylet met een aqua tas en een goede glans op je wangen moet dat helemaal goed komen.

A Day at the Beach
Neerstrijken bij mijn favoriete strandtent op een warme zomerdag – het blijft het allerbeste om te doen. Trommel goed gezelschap op, of ga lekker relaxed alleen op een kleedje liggen. Ik ben momenteel helemaal fan van de vintage look die je nu veel ziet, dus koos ik voor een donkerblauw badpak dat je makkelijk kunt aankleden met een denim jack en een romantische rok.

Zie je dat Mediterraanse stijltje al helemaal voor je? Ga lekker all the way met een rieten hoed, een paar denim espadrilles en een hartvormige zonnebril. Strandfeestje voor de boeg na een dag zonnen? Een paar (slee)hakken doen de rest.

Picknick Perfect
Wil je er een beetje stijlvol uitzien tijdens een dagje picknicken met familie of vrienden? Of ga je bijvoorbeeld naar een barbecue? Dit geweldige jurkje, ook van Esprit, staat heel hoog op mijn wishlist en móet ik hebben. Vanwege haar relaxte, losse pasvorm zit het jurkje heerlijk en tegelijkertijd is het helemaal hip door de strepen en het stofje.

Eigenlijk heeft het jurkje niet veel meer nodig dan een goed paar statement oorbellen. Oh, en een zonnefactor natuurlijk.

In samenwerking met Esprit.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven