Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Christina Aguilera – Woman fragrance

23

Toe aan een nieuwe geur? Ik ben iemand die heel erg houdt van het afwisselen van verschillende geuren. Ook pas ik mijn geur van de dag altijd aan mijn outfit en gemoedstoestand aan. De nieuwe geur van Christina Aguilera is een sensueel parfum, waarmee elke vrouw haar vrouwelijkheid kan laten zien. Ik testte de geur voor je uit.

Ik moet zeggen dat ik niet altijd onder de indruk ben van celebrity geuren. Maar Christina maakt geuren voor vrouwen die zich zelfverzekerd en vrouwelijk willen voelen; vandaar de geur ‘Woman‘. De geur staat voor kracht, sensualiteit en vrouwelijkheid, net als de fles. De prachtige doorzichtige flacon met gouden details straat luxe en warmte uit. Ideaal ook voor de feestdagen! De geur bestaat uit een heerlijke mix tussen fruit als ananas, peer, peperbessen en witte bloemen zoals de Magnolia. Het is dus een frisse geur die ruikt naar de juiste balans tussen fruitig en bloemig. Ook de reclamecampagne straalt één en al luxe uit en draait om een zelfverzekerde vrouw die haar ultieme luxemoment beleeft.

Ik vind Woman een heerlijke, frisse geur die iedere dag te gebruiken is. Hij blijft lang op zitten en je hebt er niet veel van nodig. Ik vind de flacon er werkelijk prachtig en erg luxe uitzien, en ik vind het idee achter de geur erg mooi; we willen ons allemaal vrouwelijk en krachtig voelen, toch? Je kunt deze geur vinden bij de parfumerie of drogisterij. Ben jij al bekend met de geuren van Christina Aguilera, en wat is jouw ervaring hiermee? Ik ben heel benieuwd!

Ik kreeg deze geur cadeau van Dijksman Communicatie. Een flacon van 75ml kost € 50.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Christina Aguilera – Woman fragrance”"

  1. Ik ben gek op de geurtjes van Christina Aguilera, maar ik heb ze inderdaad ook per toeval ontdekt omdat ik niet dol ben op celebrity geurtjes. Deze gaat op mijn wishlist voor kerstmis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven