Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

3 x Fall proof looks

⋆ Laat maar komen, die herfst. Om mijn favoriete seizoen in te luiden ben ik druk bezig met mijn herfstgarderobe. Het samenstellen van setjes werkt voor mij altijd als een soort therapie, ik kan dan ook niet wachten om alles aan te kunnen straks. Je kunt mij heel gelukkig maken met wat frisser herfstweer – tijd voor de breisels, boots en laagjes.

Ik koos een aantal items bij Femme Luxe waarmee ik in een handomdraai verschillende looks kan samenstellen. Als allereerst de zwarte mesh top met polkadots die natuurlijk gewoon op zichzelf gedragen kan worden, maar ook erg mooi is onder een blazer bij een chique pantalon voor tijdens een etentje. Ik vind de top ook erg geslaagd met een mooie bh naar een festival.

Ik was nooit echt een broeken-mens, maar dat verandert heel erg. Komt doordat de skinny ein-de-lijk eens verdwijnt. We zien dit seizoen veel cargo-modellen met army invloeden, de mom jeans en de wat lossere fit in het algemeen. Ben ik erg blij mee. Ik koos voor de legergroene cargo-trousers met zakken en elastiek aan de onderkant.

Voor het contrast vind ik dit erg mooi met een goede hak en een sexy top. De trenchcoat (of een mooie lange blazer) maakt het geheel wat klassieker. Zo mix je dus een wat stoerder item met hakken en een tijdloze jas. Ik heb de broek ook gewoon aan tijdens een rondje boodschappen met een grove dad sneaker en een wit T-shirt.

Het laatste item is de prachtige zwarte bodysuit. Ik ben een echt lingerie-meisje en heb lades vol. Deze zwarte body met kant mocht echt niet ontbreken en kun je oneindig dragen. Hier onder een vintage donkerbruine blazer met een goede mom jeans. Maar ook mooi onder een grof gebreid vest of een blouse die subtiel open valt. Keuzes genoeg deze herfst!

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

2 gedachten over “3 x Fall proof looks

  1. Very beautiful shape, my favorite color
    Very suitable for this season.
    I want to try this styling, thank you for your inspiration for my blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven