Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Nieuwe items van Badkamerstore

⋆ Ik blijf het af en toe best wel een uitdaging vinden – mijn kleine badkamer in dat cozy, Utrechtse appartement van mij. Het werken met een kleine ruimte heb ik in het woon- en slaapgedeelte nu wel onder de knie, maar de badkamer blijft nog een dingetje. Ik heb geluk dat de basis erg mooi is; ik woon namelijk in een oud Utrechts appartement, maar mijn woning is wel lekker nieuw gerenoveerd.

Er zit dus ook een fonkelnieuwe douchecabine in – erg fijn. Dat ik geen ruimte heb om nog eens allerlei wasmanden en prullenbakjes op de grond te zetten, maakt dat ik wat creatiever met mijn space om ga. De basis van de badkamer was vrij donker, maar dat geeft wel een luxere look. Gelukkig zijn de muren en de rest gewoon wit.

Omdat ik niet veel ruimte heb, zorg ik ervoor dat de items die in mijn badkamer staan er meteen goed uitzien. Af en toe even de bezem door mijn baddoeken- en matten en versleten exemplaren weggooien bijvoorbeeld. Ook één of meerdere vaasjes met mooie bloemen of bijvoorbeeld pampasgras-takken kunnen heel stijlvol zijn.

Wat ik verder heel mooi vind in een badkamer: het gevoel creëren dat je echt een gezellig, sfeervol momentje voor jezelf hebt. Een soort spa at home na een lange werkdag. Badkamerdeur dicht, even afsluiten en heerlijk cocoonen onder een warme douche. Dat gevoel versterk ik met mooie geurkaarsen, een aaibare, rijke badmat en zachte baddoeken. En natuurlijk mijn favoriete beautyproducten, want dat zijn er nogal veel.

Badkamerstore hielp me hier een handje bij, en ik was na hun mailtje direct onder de indruk. Want waar vind je nou een online shop die echt een goed badkamer-assortiment heeft en daar ook in gespecialiseerd is? Ik mocht mijn favoriete items selecteren en ging daarbij natuurlijk voor de combi wit-goud-roze.

Als eerste klikte ik de blush-kleurige Aquanova badmat naar mijn digitale mandje. Het mooie aan deze mat is dat hij enorm vol en zacht van materiaal is. Daardoor kun je er dus heerlijk met je blote voeten in ploffen. Daarbij waren mijn oude douche-lakens nodig aan vervanging toe, dus ik ging voor een roze set van 3.

Als je van luxueuze badkamer-accessoires houdt moet je echt even kijken naar de ‘Glossy’-lijn van Sealskin. Ze hebben prachtige witte items met gouden of zilveren accenten. Driemaal raden waar ik voor koos. Ik ging voor een prachtige zeep-dispenser en een beker voor mijn tandenborstel.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe items en heb mijn kleine badkamer al een hele update kunnen geven. Hoe maak jij je badkamer gezellig en sfeervol?

In samenwerking met Badkamerstore.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven