Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Stylingtips voor de herfst

Jullie kennen we waarschijnlijk wel als een echte herfst-liefhebber. Ik ben niet alleen in de herfst geboren, maar ik voel mezelf elk jaar helemaal opbloeien wanneer de herfst begint. Ik heb tonnen vol inspiratie en zit lekkerder in mijn vel dan in het voorjaar of de zomer. Ook op kleding-gebied vind ik de herfst vele malen leuker dan alle andere seizoenen.

We mogen ons weer lekker in laagjes aankleden, de lange vesten en gebreide truien worden weer uit de kast getrokken en ik heb een enorm zwak voor die typische, warme herfstkleuren. Over mijn herfst-outfits heb ik vandaag een blogpost voor jullie, want ik deel natuurlijk graag mijn persoonlijke tips.

Momenteel leef ik in lange blazers, en ik ben echt niet de enige. De oversized mannen-blazer is een grote trend dit najaar en daarom kun je hem ook gerust op de mannenafdeling kopen. Ik draag een lange mannen-blazer ook zeker als jurkje. Dé styling-trend van deze herfst is een opvallende riem over je blazer. Accentueer je meteen die slanke taille mee.

Een andere leuke tip is de leather look legging. Daar woon ik zo ongeveer in. De legging die ik hier draag komt van Femme Luxe, net zoals de andere items die ik ga beschrijven in dit artikel. Een leather look legging met een lange witte blouse en een grove, oversized trui is mijn go to-look deze herfst, en kun je heel leuk stylen met Dr. Martens.

Omdat leer een grote trend is zie je de winkels er momenteel vol mee hangen. Draag leer eens anders en ga voor een leather look top of een mooie body. Ik heb deze top in zowel gebroken wit als zwart besteld en krijg er veel complimenten over. De PU top is natuurlijk te dragen onder een grof gebreid vest en op een mom jeans, maar ook tijdens een avondje stappen op een zwarte pantalon of in een rok!

Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen, en ben natuurlijk benieuwd naar jouw favoriete stylingtip voor de herfst.

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven