Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

2017

__________________________________________________

Fluwelen pyjama-blouse (gedragen als top) & zwart-gouden bustier: Hunkemöller | Star flare pants: Topshop | Oorbellen: H&M | Biker boots: Sacha | Kettinkjes: My Jewellery | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers

Fotografie door Fleur

2017. Hoe kijk ik eigenlijk terug op je? Ga je te boek als een onstuimig rampjaar of juist als een euforisch, succesvol jaar? Eigenlijk geen van beide. 2017, ik zou je omschrijven als ‘prima’. Niets meer dan dat. Je was een prima, ‘gewoon goed’ jaar met veel positiefs, weinig negatieve gebeurtenissen maar zeker wel vol ‘ik wilde dat ik dat nooit gedaan/gezegd had’-momenten. Maar goed, dat is ook typisch Romy natuurlijk.

2017 was geen veelbewogen jaar. Als ik kijk naar mijn persoonlijke vlak, dan kan ik niet zeggen dat ik enorm gegroeid ben of zo. Ik zit lekker in mijn vel, voel me zelfverzekerd en alles verloopt wel stabiel. Wel heb ik afscheid genomen van personen die al langere tijd een minder goede invloed op mij hadden. Personen die me niet vooruit brachten in mijn leven, of waarmee ik simpelweg geen klik meer heb. Soms is het goed om de balans op te maken en om die personen dan gedag te zeggen.

De vriendschappen die ik al hád, die zijn gebleven en misschien wel nóg beter geworden. Ik ben een gelukkig mens, met een handjevol goede vriendinnen om me heen. Ook in de blogger-wereld heb ik trouwens veel leuke, nieuwe contacten opgedaan. Ik zou 2017 dan ook omschrijven als een succesvol jaar op vooral zakelijk vlak. Dit jaar heb ik namelijk mijn ultieme, aan mezelf gestelde doel bereikt: het worden van Hunkemöller Ambassador.

Dit doel had ik mezelf aan het begin van mijn carrière als blogger, zo’n vijf jaar geleden, gesteld. Dat ik deze rol nu mag vervullen maakt me intens gelukkig en dankbaar. Hard work pays off. Waarom het me zoveel doet? Als blogger met billen, heupen en borsten knok ik al jarenlang voor meer curves in de mode- en blogger wereld. Juist daarom vind ik het zo goed dat een vooraanstaand lingeriemerk als Hunkemöller vrouwen in alle soorten en maten aanmoedigt.

Verder heb ik mogen werken met onwijs veel gave bedrijven-, webshops en merken. Hunkemöller dus, Marlies Dekkers, Salon B, Etos, My Jewellery, The Body Shop, Jo Malone, Sacha, TopVintage.. en dat is slechts het topje van de ijsberg. Wat heb ik ongelooflijk veel content gemaakt dit jaar, en wat ben ik ongelooflijk blij met alle mooie campagnes en concepten die ik mocht uitvoeren.

2017 was een creatief jaar. Ik ben tot veel nieuwe ideeën gekomen, durfde mezelf steeds weer opnieuw uit te dagen, kwam tot nieuwe inzichten. Liep nét even dat stapje harder om mooie foto’s te leveren. Hoe ik dit in 2018 voort wil gaan zetten? Gestaag doorgaan met de koers waarop ik nu vaar, dat sowieso. Maar dan met nóg mooiere foto’s, betere artikelen, je snapt me. Het bloggen en plaatsen van dagelijkse artikelen blijft.

Mijn Instagram wil ik nog verder gaan uitbreiden. Hoe ik dat allemaal wil gaan doen, dat leert de tijd. Ik ben nooit een persoon geweest die overal een eindeloos stappenplan in heeft. Die altijd een plan van aanpak klaar heeft liggen. Ik ben meer van ‘niet denken, maar doen’. Beter hard op mijn bek gaan, dan de kans niet genomen te hebben. Risico’s nemen, dat heb ik liever dan altijd maar de gebaande paden bewandelen.

Het is een zonnige vrijdagochtend, precies twee dagen geleden, dat ik Fleur tref bij Hashtag Workmode in Utrecht. Een plek waar girlbosses terecht kunnen om te flexwerken in een schitterend, monumentaal pand in de Utrechtse binnenstad. Het doet me oprecht deugd dat er zoveel ambitieuze vrouwen bestaan. Dat ik ze dagelijks mag leren kennen, en dat we zoveel kunnen leren van elkaar. Inspireren en geïnspireerd worden vind ik het mooiste wat er is.

Fleur en ik zijn beide gehuld in fluweel en uiteraard in onze Hunkemöller bh’s en zijn beide bepakt en bezakt met confetti-kanonnen, ballonnen gevuld met glitters en zelfs een heuse discobal (good old HEMA, thank you). We schieten eindeloos veel foto’s van elkaar en lachen achteraf hard om de achtergebleven gouden glitters, die dankzij onze confetti-kanonnen zelfs aan het plafond(!!) en in de aanwezige planten plakken.

2017, zoals ik al zei, je was een prima jaar. En ik mag ook gewoon dankbaar zijn. Dankbaar voor mijn relatie, mijn lieve moeder, mijn familie, mijn vriendinnen, mijn blogger-collega’s, mijn gezondheid, dat ik dagelijks mag doen waar ik zoveel passie voor heb. En dat dankzij jullie. Daarom, lieve lezers en volgers, schrijf ik het laatste stukje tekst van 2017 speciaal voor jullie.

Zonder jullie steun, reacties en suggesties ben ik nergens, en daarom wens ik jullie en jullie geliefden allemaal een gezond, voorspoedig en vooral liefdevol 2018. Mogen al jullie dromen uitkomen, net zoals mijn grote droom is uitgekomen: het dagelijks mogen werken aan mijn grote liefde voor fashion, beauty en vooral: online content creëren. Tot in 2018!

In samenwerking met Hunkemöller. / Met dank aan Hashtag Workmode Utrecht.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.