Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Gouden bijzettafel van Zuiver via Eyoba.nl

Als allereerste: Happy New Year! Ik hoop dat jullie allemaal een prachtige jaarwisseling gehad hebben en wens jullie veel gezondheid, voorspoed en vreugde toe voor 2018. Jullie kennen me waarschijnlijk als een echte interior junkie, en daarom leek het me ontzettend leuk om van mijn eerste artikel in 2018 een interieur-post te maken.

Bijna dagelijks struin ik Pinterest af naar de mooiste interieur vondsten, ik houd ervan om vintage meubels- en woonaccessoires te scoren in kringloopwinkels en ik kan zomaar een dag vertoeven tijdens het zoeken naar online woon treasures. Natuurlijk deel ik dan graag mijn shop adresjes met jullie! Eén daarvan is Eyoba.nl. Bij Eyoba hebben ze een ware passie voor interieur en design.

Deze twee elementen werden samen gecombineerd en dit resulteerde in een prachtige online webwinkel. Ik moet toegeven: ik kende het nog niet! Maar de waanzinnige merken die Eyoba verkoopt dan weer wél. Een greep uit het assortiment: Rivièra Maison, Eyoba Design, Karlsson, Richmond, vtwonen, Lifestyle Home Collection en dus Zuiver. Eén van mijn favoriete woonmerken.

Eyoba heeft een enorm aanbod aan verschillende stijlen. Wil je strak en minimalistisch gaan? Of kies je juist voor landelijk, met natuurlijke materialen?

Ook aan ons, modemeisjes heeft Eyoba gedacht. Je vindt er namelijk naast tijdloze meubels- en accessoires ook trendgerichte stukken. Bijvoorbeeld marmeren bijzettafels, koperen woonaccessoires, faux fur kussens, aaibare vloerkleden en houten tafels. Alle soorten meubels zijn hier te koop. Wil je een gezellige eethoek compleet met stijlvolle eetkamerstoelen, of juist een fijne bar met hippe barkrukken voor een avondje drankjes doen met vrienden, gewoon in eigen huis? Het kan allemaal.

Ik wil het vandaag met jullie hebben over stijlvolle tafels! Natuurlijk is een mooie eettafel onmisbaar in een interieur, maar voor mij zijn het juist de details die het hem doen. Omdat een strakke, minimalistische stijl niet echt mijn ding is, en ik niet zo van rechte lijnen in mijn interieur houd, kies ik vaak voor ronde, vloeiende vormen. Bij onze zithoek hebben wij in het midden drie ronde tafeltjes staan die we met elkaar gecombineerd hebben.

Door te kiezen voor tafeltjes met verschillende hoogtes- en materialen krijg je een interessant geheel. Ik mocht een keuze maken uit het enorme assortiment bij Eyoba en ging direct voor deze goudkleurige bijzettafel van Zuiver, genaamd de ‘Kelly Tray’. Het kan me niet goud genoeg zijn! Handig: dit tafeltje heeft een afneembaar dienblad dat je dan weer kunt gebruiken bij het serveren van hapjes. En de bovenkant van de tafel is te gebruiken als mand voor bijvoorbeeld fruit! Bij Zuiver wordt design met functie gecombineerd.

Ik besloot deze prachtige tafel in een nog vrijstaand hoekje te plaatsen en er meteen een gezellig geheel van te maken. Dus hing ik een slinger met lampjes op. Natuurlijk mocht een berg kussens, een lekker warm plaid en een verse bos rozen niet ontbreken. Het tafeltje is trouwens makkelijk te stylen: maak er een ware party-tafel van met losse confetti, cocktailglazen, losse polaroid-foto’s en feestelijke schaaltjes.

Of misschien ga je wel voor cozy met lekker veel geurkaarsen, een bos bloemen, een mooie staande lamp, een groot, harig kleed en een berg kussens. Ik ben meteen benieuwd naar hoe jij deze mooie tafel zou stylen! Heb jij ook gouden elementen in je huis? En ben je al bekend met Eyoba en het merk Zuiver? Let me know!

In samenwerking met Eyoba.

Styled by Romy

2 gedachten over “Gouden bijzettafel van Zuiver via Eyoba.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven