Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De voordelen van een boxspring

Al sinds ik op mezelf woon, zijn bedden een ding bij mij. Ik vond het altijd al een saai onderwerp en bovendien ook een grote uitgave. Daarnaast verdiepte ik mij er nooit in, en liet ik het altijd maar een beetje aan een ander over. Ik kon me simpelweg niets saaier bedenken dan op een vrije dag naar de woonboulevard gaan voor een bed. Inmiddels ben ik erachter dat er ontelbaar veel soorten bedden én matrassen zijn.

Ook is me duidelijk geworden dat een bed echt een investering is. Waar ik voorheen sliep in een enorm, kingsize bed, lig ik nu in een vide. Totaal anders, en ook een stukje kleiner. Wél gezelliger, en het slaapt heerlijk wanneer je een goed matras aanschaft. Je nachtrust is natuurlijk alles. Ik heb heel lang niet geslapen door stress, maar ook een verkeerde slaaphouding of een matras of bed dat niet goed functioneert, kan je nachtrust killen.

Reden genoeg om je eens te verdiepen in een goed bed. Dit is me pas gaan interesseren sinds ik met mijn huidige vriend samen ben. Die investeert namelijk echt in zijn bed en matras, en ziet ze als een zeer belangrijk element in zijn leven. Zonder goede slaap ben je overdag niets waard. Dan kun je nog mediteren, sporten, aan mindfulness doen en gezond eten. Online las ik over de voordelen van boxsprings. Dit is een bed bodem op poten, met een houten of metalen doos met veren.

Je kunt je boxspring vervolgens aanvullen met een goed matras, en ook nog een hoofd- of voetenbord. Wanneer ik aan een boxspring denk, denk ik meteen aan luxe en comfort. Het is heerlijk om na een lange werkdag na je skincare routine in een wat hoger bed neer te ploffen. Het gevoel van een hotelbed in huis, zeg maar. Tel daar nog wat luxe kwaliteit beddengoed bij op en je hebt een heerlijk weldadig gevoel. Wil je bijna niet meer uit komen ‘s morgens.

Voor nog meer gemak, bijvoorbeeld tijdens het lezen van je favo boek, kun je gaan voor een verstelbare, elektrische boxspring. Zo kom je in no time in jouw favoriete lig- of zit houding. Ze zijn er zelfs met ingebouwde opbergruimte! Ook niet onbelangrijk – dit type bed is makkelijk schoon te houden. De bedbodem is volledig gesloten, waardoor deze van binnen niet hoeft te worden gereinigd. De buitenkant neem je eenvoudig af met een natte doek.

Voor wie nog niet overtuigd is – online is een enorm breed aanbod aan verschillende typen-, kleuren en materialen. Bijvoorbeeld bij Haco.nu! Zorg er bij het shoppen ook meteen voor dat je een al net zo goed matras hebt. Laat je altijd goed en uitgebreid adviseren door een specialist. Binnen een paar dagen is je nieuwe boxspring geleverd. En vergeet ook zeker niet om online inspiratie op te doen voor je slaapkamer. Zo’n heerlijk luxueus bed bepaalt namelijk grotendeels de toon in een ruimte.

In samenwerking met Haco.nu.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven