Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Zo houd ik mijn kledingkast up to date en geordend

Op de één of andere manier denkt men bij mij altijd dat ik een enórme inloopkast met daarin een enórme collectie heb. Ik moet je teleurstellen. Niets maakt mij zo gestrest als het niet kunnen zien wat ik aan kleding en accessoires heb, en ik trek het heel slecht als mijn kast een chaotisch zooitje is.

Sinds ik in een klein, cozy appartement in Utrecht woon moet ik simpelweg keuzes maken. Gelukkig was er al een ingebouwde kast aanwezig. Mocht je wat meer ruimte hebben, kun je je het beste laten adviseren bij een interieurzaak. Ook online is een hoop aanbod en nu raad ik de kledingkasten bij Woonenzo.nl zeker aan.

Het is hier namelijk zo dat je niet veel budget nodig hebt voor een goed exemplaar. Bij elke smaak en woonoppervlakte is er een bijpassende kast. Je nieuwe kast wordt snel geleverd, en het aanbod is er erg groot. Zo heb ik al hele mooie houten kasten gezien, maar ook praktische kasten met XXL-spiegels bijvoorbeeld. Top voor die dagelijkse outfit foto’s.

Ik heb ervoor gekozen om mijn kleding en accessoires per seizoen in mijn kast te hangen. De rest berg ik op in shoppers of dozen. Links in mijn kast heb ik al het hangende spul, rechts alle opgevouwen items. Ook is rechts ruimte voor mijn schoenen, tassen en uitgebreide lingerie-collectie (#Hunkemöllerambassador).

Het valt vriendinnen vaak op dat ik jarenlang met items kan doen. Dat komt doordat ik heel goed voor mijn kleding zorg. Dankzij mijn opleiding Fashion Design weet ik goed hoe ik met verschillende stoffen- en materialen om dien te gaan. Zo hang ik gebreide truien- en vesten nóóit op, omdat ze op het hangertje alleen maar gaan uitrekken.

Ook het regelmatig goed door luchten van je kleding voordat je het weer in de kast hangt, is iets wat ik zeer vaak doe. Ik was mijn kleding met veel zorg en heb een stoom-apparaat waarmee ik handmatig kreukels verwijder. De kleding in mijn kast hangt allemaal op kleur en soort – dat vind ik handig kiezen ‘s morgens.

Doordat ik als blogger veel kleding toegestuurd krijg dien ik zeer regelmatig mijn kast op te ruimen. Anders is het binnen no time een ongecontroleerde bende. Dat is dan ook waarom ik een United Wardrobe-account heb die ik zeker maandelijks aanvul. Mocht je dit niet prettig vinden, is er altijd nog de kringloop.

In samenwerking met Woonenzo. / De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van Woonenzo.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven