Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mijn favorieten uit de Alix the Label wintercollectie

Kende jij Alix the Label al? Ik vind Alex een te gek merk door haar Parijse invloeden. Ik heb het hier niet over het typische, klassieke Parijse stijltje maar Parijs met een flinke dosis rock. Dat maakt de stijl van Alix juist enorm draagbaar én veelzijdig. Onder veel Nederlandse én buitenlandse modemeisjes is dit label erg populair, maar ik moet zeggen dat ik zelf nog geen item van Alix heb – hoog tijd om daar eens verandering in te brengen.

Wanneer je naar de collectie voor deze winter kijkt zie je meteen duidelijke rock-invloeden terug. Maar dan chic. Ook valt me op dat een aantal onmisbare, basic items, zoals de zwarte legging, de zwarte pantalon en de zwarte blazer allemaal met een twist zijn uitgevoerd.

Zo heeft de zwarte legging een on trend bies met metallic accent, heeft de blazer een lange, oversized pasvorm (dé look van dit moment) en krijgt die basic grijze hoodie een update door de typische Alix-tijgerkop. Wat ik interessant vind aan de collectie is dat je de stukken onderling zo ontzettend divers kunt dragen.

Wanneer je die zilveren midi-rok onder de grijze hoodie combineert ontstaat er een draagbaar geheel. De grijze sweat pants upgrade je met de prachtige witte blouse met goudkleurige details. Of draag eens een western laars onder dat korte, chiffon jurkje en je kunt zo naar een lunch met vriendinnen. De items kunnen naar vrijwel iedere gelegenheid gedragen worden.

Ik heb mijn Alix-favorieten op een rijtje gezet omdat er gewoon téveel moois is om uit te kiezen dit najaar. En met de aanloop naar de feestdagen kun je je looks maar beter op tijd in huis hebben (tipje: draag de lange, zwarte blazer als cocktailjurk met een goede, statement riem!)

Misschien komt kerst dit jaar vroeg voor jou, want het label bestaat vijf jaar en let op, dit is géén grap: je kunt, samen met twee besties, kans maken op een reis ter waarde van vijfduizend(!!) euro. De bestemming is nog een klein geheimpje, maar wat wél bekend is, is dat je garderobe wordt aangevuld met een koffer vol Alix-items.

Direct meedoen? Snap ik helemaal. Ga even naar deze Instagram-post en je ziet precies wat je moet doen. Kwestie van even volgen, liken en reposten – kleine moeite voor zo’n fantastische kans. Je moet er redelijk snel bij zijn trouwens, want de actie loopt nog tot en met zondag.

In samenwerking met Alix the Label. / De afbeeldingen in deze blogpost zijn eigendom van Alix the Label.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven