Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Summer is coming

Mango strap top / Lisa Marie Fernandez denim bikini / Tibi playsuit / Marysia bikini bottom / Iris and Ink culottes / Nike ‘Cortez’ sneakers / River Island glitter sandaaltjes / Sole Society studded espadrilles / New Look block heels / Marc Jacobs studded bandana / Quay Australia sunnies / Warehouse lace dress

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wishlist postte, en dat terwijl er inmiddels alweer genoeg op staat! Vandaag ga ik een dagje shoppen en een high tea doen met mijn moeder en zusje in Eindhoven, en daar hoort natuurlijk een vers verlanglijstje bij. Dit seizoen heb ik mijn zinnen gezet op een aantal duidelijke trends. Mijn doel is om minder sieraden te kopen, aangezien ik er daar al voldoende van heb. Een paar dagen geleden scoorde ik dan eindelijk een zonnebril van Quay Australia, en dat smaakt naar meer! Ik wil gaan investeren in mooiere, kwalitatief betere sunnies. Ook een paar goede strap tops en bikini’s mogen niet in mijn zomergarderobe ontbreken. Daarnaast wil ik graag nog een paar nudekleurige culottes.

Aangezien er al zoveel pastelroze- en nude in mijn kast hangt, wil ik me graag meer gaan focussen op andere tinten. Lichtblauw bijvoorbeeld, wat ik een vrouwelijke en vooral frisse kleur vind. En als ik dan tóch een accessoire ‘mag’ kopen van mezelf, dan wordt dat zeker een bandana. Superleuk voor in je haar, maar ook om je nek of pols helemaal on trend. Voeg daar last but not least nog een paar nieuwe schoenen aan toe, en dan vooral comfy sneakertjes, en dan is mijn garderobe toch wel zomerklaar te noemen. Wat zijn jouw wannahaves?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1652588″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven