Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

All I want for Christmas…

_______________________________________

Topshop frill jumper | Nathalie B Jewelry munt ketting | Aurélie Bidermann bangle | Sissy-Boy jurk | Charlotte Tilbury ‘Instant Eye Palette’ 4-in-1 oogschaduw palette | Sissy-Boy loose fit pantalon | &Klevering set van 3 bordjes | Fashionology oorbellen met 14k gouden plating | STARSKIN ‘Pink French Clay’ sheet masker | Rituals ‘The Ritual of Anahata’ thee | De Bijenkorf ‘R’ kerstbal

Weet jij al wat je wilt hebben voor kerst? Natuurlijk draait mijn favoriete feest van het jaar om samen zijn en gezelligheid, maar ik kan het niet helpen om te fantaseren over mijn kerst wishlist. En om het mijn geliefden allemaal wat makkelijker te maken, haha. Daarom stelde ik dit lijstje op met mijn ultieme kerst musthaves. Zoals je wel ziet is mijn nieuwe, favoriete kleur donkergroen. Deze trui van Topshop lijkt me dan ook prachtig met de groen-gestreepte Sissy-Boy pantalon.

Omdat ik momenteel helemaal dol ben op sheet maskers wil ik graag dit exemplaar van favoriet merk STARSKIN. En ook het Charlotte Tilbury oogschaduwpalet voor elke dag vind ik een waanzinnig mooi kerstcadeau. Momenteel zien we heel veel coin necklaces en omdat dit dé manier is om een oversized wintertrui mooi op te spicen staat deze muntketting van Nathalie B Jewelry op mijn wishlist. En in het prachtige zwart-gouden jurkje van Sissy-Boy verschijn ik graag op een stijlvol kerstdiner!

Shop the Wishlist

Styled by Romy

Een gedachte over “All I want for Christmas…”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven