Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Birthday wishlist

_____________________________________________

Ondanks dat verjaardagen natuurlijk om familie, vrienden en vooral het samen zijn draaien, kan ik het elk jaar niet laten om na te denken over mijn wishlist. Omdat ik vrijdag 10 november alweer 26 kaarsjes uitblaas leek het me leuk om met jullie te delen wat er op dit moment zoal op mijn verlanglijstje staat. Ik ben dus zo’n type dat meer dan een maand van tevoren al begint over ‘dat het bijna haar verjaardag is’ en ik vind het oprecht de mooiste dag van het jaar.

Ik denk dat dat komt doordat ik me dan voor één dag weer even een klein meisje voel. Helemaal dressed up en in het midden van de belangstelling staan, terwijl je dierbaren bij elkaar komen en je huis gezellig versierd is – ik kan er zo naar uitkijken. Op mijn verlanglijstje dit jaar staan opnieuw weer veel pastels en nudes, zoals de prachtige velvet laarsjes van Zara en zelfs een pastelroze fauteuil. A girl can dream 🙂

Voor wie nog op zoek is naar ‘realistische’ inspiratie, die heb ik gelukkig ook. Een heel mooi en persoonlijk cadeau vind ik altijd de initial sieraden – geef een mooie initial ring of bijvoorbeeld een ketting met iemands voorletter. Ook een mooie geur, zoals ‘Decadence’ van Marc Jacobs, mag niet missen op mijn wishlist, net als een luxe geurkaars.

Omdat mijn kwasten nodig aan vervanging toe zijn wil ik heel graag deze set van Charlotte Tilbury, net als haar oogschaduwpalet en haar ‘Kim Kardashian-West’-lipstick, wat de perfecte kleur roze is. Omdat ik echt heel graag lees in de herfst en winter staat dit boek over onthaasten nog op mijn verlanglijstje, net als een paar mooie koffietafelboeken trouwens. Inspiratie genoeg!

Shop the Wishlist

Styled by Romy

Een gedachte over “Birthday wishlist”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven